Responsabilitat social corporativa

Trac i el seu compromís social

 
Des de fa anys, Trac segueix una línia d’implicació creixent en l’àmbit de la responsabilitat social corporativa, basada en el suport anual a projectes socials i culturals tant nacionals com internacionals, presents a la nostra ciutat i també en països que necessiten ajuda en la millora al seu desenvolupament. 
 
Donem suport a l’educació i tenim especial cura de la infància, el sector més vulnerable de la societat, per això des de 2014 estem implicats i col·laborem amb la Creu Roja i la seva Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil de la Creu Roja, que ajuda a garantir les necessitats d’una alimentació sana, completa i equilibrada dels infants en situació de risc, i el seu programa de suport a l'habitatge, dirigida a famílies que no poden assumir els costos dels subministres de llum, gas i aigua de la seva llar.
 
També ens sentim molt orgullosos de poder col·laborar amb GAVI Alliance, l'Aliança Empresarial per la Vacunació Infantil, que la lluita contra la mortalitat infantil i ha aconseguit salvar des de la seva creació 122 milions de vides infantils. I amb Metges sense Fronteres hem pogut ajudar a milers de persones víctimes de desastres naturals, desplaçaments, epidèmies o conflictes armats, fent front a problemes tan greus com la desnutrició infantil, dotant d'assistència mèdica a dones durant el part o vacunant a nens contra la pneumònia, una de les principals causes de mortalitat infantil en moltes zones d'emergència o conflicte.
 
A més, hem atorgat beques d'acolliment als menors de les Cases Llar de Tijuana, una zona de gran problemàtica socioeconòmica de Centreamèrica i col·laborem en el finançament per la construcció d'un centre d'ensenyament secundari al Senegal, projectes de la Fundació Educació Solidària.
 
En motiu del nostre vintè aniversari, a més, ens hem implicat en les necessitats d’entitats socials que treballen per col·lectius desfavorits al barri del Raval, i hem ajudat a mantenir els seus locals en millors condicions. Un projecte que ens ha omplert de satisfacció i que ha estat la manera de celebrar, amb qui més ho necessita, l'aniversari de la nostra empresa.
 
Amb aquestes entitats ens mantenim vinculats, oferint periòdicament material restant que ja no necessitem en les nostres obres, perquè el puguin utilitzar en el manteniment dels seus locals. També cedim les lones de les nostres bastides, per reutilitzar donant-los un nou ús, de tipus social o convertint-les en material base per a la fabricació de bosses o roba. Una manera de protegir el medi ambient evitant la destrucció contaminant d'aquest material.
 
A més, també donem suport a la Fundació Mambré, una entitat que treballa per acompanyar les persones sense llar en la seva lluita per un habitatge digne i per la seva inserció laboral i social. Conscients de la gran importància que significa tenir un sostre on viure, Trac s'ha sumat a la seva campanya realitzant un donatiu que es convertirà en allotjament per a persones sense llar a la ciutat de Barcelona.
 
Apart, no oblidem el suport a la cultura i al patrimoni arquitectònic, per això Trac dóna el seu suport anual al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, que organitza les Jornades Internacionals d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic junt amb l’AADIPA. Una cita indispensable pels que tenim cura de l’arquitectura i el nostre patrimoni. I també recolzem les iniciatives del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona, una entitat a la que estem vinculats des de fa molts anys, i a qui donem suport en els Simpòsiums sobre Rehabilitació anuals, i amb qui hem col·laborat patrocinant els actes del 75è aniversari del Col·legi.
 
Com a empresa, ens sentim molt satisfets dels projectes en els que ens hem implicat durant aquests anys, i sentim que hem rebut molt a canvi del nostre suport. Hem tingut la oportunitat de conèixer i aprendre què hi ha darrera de totes aquestes entitats i dels qui hi treballen diàriament, i tenim clar que són ells qui es mereixen el nostre agraïment per la gran tasca social que duen a terme, tant inestimable com imprescindible.
 

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades