Voleu rehabilitar un gran edifici?

Som especialistes en rehabilitacions de grans edificis i grans comunitats


La rehabilitació de grans edificis, gratacels, grans comunitats de propietaris o mancomunitats requereix de molta experiència en obres d'aquesta magnitud. Requereix especialització en la gestió, en el control de qualitat, en el tracte i comunicació amb els propietaris i veïns durant l’obra. Requereix d'una estructura empresarial especialitzada, sòlida i solvent al darrera, que pugui assumir el flux de tresoreria i el finançament. Requereix en definitiva d’una empresa de mida adequada per tal d’afrontar aquestes grans obres, per assegurar l’èxit del procés de rehabilitació i per confirmar la garantia post obra necessària amb el pas del anys.

A TRAC som experts en rehabilitar aquesta categoria d’edificis i comunitats, tenim un gran currículum d’obres realitzades, una experiència que ens avala i posem a la vostra disposició aquests valors afegits diferencials. Som especialistes, tenim el màxim compromís tècnic, un Pla d’Autocontrol de Qualitat específic i únic en món de la rehabilitació i un software propi de gestió.

Tenim al darrera més de vint anys d’història rehabilitadora i més de 1.500 façanes i envoltants d’edificis rehabilitats a Barcelona, rodalies i gran part de Catalunya. Les nostres obres, totes i cadascuna d’elles, es realitzen amb un equip d’especialistes que garanteixen una execució amb la màxima qualitat tècnica i operativa, abans, durant i després de l’obra.

L’especialització en grans rehabilitacions i el model de gestió TRAC són les claus per poder dur a terme aquest tipus d’obres, al màxim nivell i rigor professional i amb el màxim de coneixement, sensibilitat i proximitat amb els nostres clients. 

Tota la nostra estructura empresarial es dirigeix a optimitzar el procés de rehabilitació i a garantir la satisfacció final de qui confia en nosaltres. 


Voleu veure una mostra de les rehabilitacions de grans edificis que hem dut a terme?
 

Mireu el vídeo que hem preparat per vosaltres...

 


Si teniu bona connexió, gaudiu del vídeo en HD! Cliqueu la roda dentada de la barra de YouTube i seleccioneu qualitat 720p HD