NOSALTRES

L'empresa

Qui som TRAC?

Comparteix

Darrera de cada obra que realitzem s’hi troba una necessitat d'entendre l'edifici, mostrant cura i sensibilitat en l'art de rehabilitar i restaurar. Això és el que ens defineix com a empresa, el que explica el què som i el que desde fa anys ens impulsa a seguir cuidant el patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona i rodalies.
 
L’any 1996 va néixer TRAC. L’empresa, que en un principi s’especialitzà en la rehabilitació d’edificis plurifamiliars, i la licitació i execució d’obra pública a Catalunya, s'ha convertit, amb el pas dels anys, en una empresa dedicada al manteniment integral dels edificis.
 

Els nostres valors 

Entenem i assumim el procés d'obra com una tasca interdisciplinària on cal interactuar amb equilibri i eficiència entre les diferents parts: promotors, tècnics facultatius, comissions d'obra, veïns i vianants. Integrem a cada projecte un equip de professionals especialitzats enfocats a l'objectiu d'obtenir un resultat final de l'obra que garanteixi el nivell de solidesa i d'estètica requerit.

La fidelització de l'equip humà TRAC, altament qualificat i amb experiència, el constant aprenentatge, l'anticipació i l'adaptació a les noves exigències del sector, units a un elevat nivell de perfeccionisme tècnic en l'execució de les obres, ens permeten assolir un resultat de gran solidesa i de garantia en les obres realitzades.

Alguns dels principis que ens marquem com a objectius en cadascuna de les obres que duem a terme són la recerca de la satisfacció i l'equilibri entre els diferents agents que participen en l'obra, tant en la fase del projecte com en la fase executiva, un alt nivell de gestió de Prevenció de Riscos Laborals, eficàcia en la gestió administrativa, i control del ritme, de l'execució i del lliurament final de l'obra.

El sistema de control de TRAC basat en la vigilància i el manteniment de l'estabilitat dels indicadors d'empresa a nivell de vendes, producció, facturació i equilibri financer, han fet de TRAC un referent com a empresa dins el sector de la rehabilitació i la restauració d'edificis amb capacitat per respondre amb rapidesa a totes les necessitats que planteja el mercat a Catalunya.
 

L'experiència rehabilitadora 

Des dels seus inicis que TRAC està aprofundint en el coneixement dels edificis existents i la seva rehabilitació, en les seves patologies i necessitats tècniques i constructives, i en l'eficiència i l’eficàcia de la gestió.

Hem rehabilitat més de 2.000 obres a Barcelona ciutat i rodalies, edificis de tots els estils arquitectònics i èpoques constructives, de tot tipus de complexitat tècnica i organitzativa, i amb tot tipus de requeriments de coneixement i de capacitat de resolució. La nostra experiència i els nostres resultats ens han permès créixer any rere any, fins assolir el prestigi actual que ens atorga ser una de les principals empreses del sector.
 

L'equip humà

A TRAC creiem que les empreses les fan les persones, l'implicació d'aquestes en l'objectiu comú de la recerca de la qualitat global, el treball en equip, la serietat i la constant especialització i formació de tots els membres de l'empresa.
 

Els nostres clients

La consolidació de TRAC dins el sector de la rehabilitació d'edificis com a empresa de renom ha fet que en els darrers anys el nombre de clients s'hagi incrementat exponencialment i que s'hagi reforçat el grau de professionalització dels mateixos: la nostra col·laboració amb el grup INDITEX en la rehabilitació exterior d'edificis ZARA, Oysho, Massimo Dutti, l'adequació de les façanes del Poliesportiu CAN RICART pel grup ACCIONA i les col·laboracions amb el grup ESPAIS en la tasca de renovació d'edificis a l'Eixample barceloní són exemples de l'exigència dels nostres actuals clients.
 
La complexitat dels processos de decisió dels agents que participen en el camp de la rehabilitació ens comporta una estreta relació amb els diferents col·lectius implicats: col·legis d'administradors de finques, col·legis d'aparelladors i col·legis d'arquitectes de Catalunya, disposant d'una àmplia cartera de clients entre tots els seus col·legiats que s'ha traduït en l'increment constant del nostre volum d'operacions, en una major complexitat tècnica dels projectes duts a terme i en un prestigi que ens ha possibilitat dur a terme la rehabilitació d'edificis emblemàtics a la ciutat de Barcelona, com ara la Casa Pia i Batlló a Rbla. Catalunya 17, La Rotonda a Pg. de Sant Gervasi 51, el Cinema Comèdia a Pg. de Gràcia 13, l'Hotel Avenida Palace a Gran Via C.C. 605, la Casa Jorba a Portal de l'Àngel 19-21, la façana de l'Hotel Axel al carrer Aribau, l'edifici La Sud Amèrica a Ronda Sant Pere 3, la Casa Olano de Passeig de Gràcia 60, l'edifici de Puig i Cadafalch de Via Laietana 37, els edificis amb estucs modernistes de les cases ubicades a Aribau 180 o Bailén 3, els marbrejats del S. XIX del carrer Carme 30 o els grans edificis contemporanis de Gran Via 751 i Josep Tarradellas 120.
 
Les societats patrimonials i les comunitats de propietaris constitueixen l'autèntica base de la nostra activitat, absorvint el percentatge més elevat de la nostra capacitat productiva i essent el motor del dinamisme de l'empresa; així, grans carteres de patrimoni a Barcelona han confiat en TRAC des de fa anys per la seva renovació constant.
 
També hem realitzat rehabilitacions en el sector de l'obra pública, principalment a través de licitacions a INCASOL, el Departament de Cultura de la Generalitat i diferents ajuntaments de Catalunya, essent exemples representatius de la nostra activitat la restauració de l'església gòtico-romànica del S.XII de Sant Miquel de Camarassa, l'excavació arqueològica de les cavallerisses i el desmuntatge arqueològic i consolidació del bastió del Castell de Miravet, la restauració de l'església i muralles de Prades, la restauració de la Casa Ximenis de Josep Maria Jujol a Tarragona o la restauració de la Torre de Vallferosa a Torà.

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades