NOSALTRES

L'empresa

Qui som TRAC?

Comparteix

Darrera de cada obra que realitzem s’hi troba una necessitat d'entendre l'edifici, mostrant cura i sensibilitat en l'art de rehabilitar i restaurar. Això és el que ens defineix com a empresa, el que explica el què som i el que desde fa anys ens impulsa a seguir cuidant el patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona i rodalies.
Som una empresa fundada l’any 1996, especialitzada en la rehabilitació i restauració d’edificis, un grup de professionals amb vocació, saber, experiència i sensibilitat especialitzats en oferir aquest art i servei als nostres clients.
 
Rehabilitem i restaurem tot tipus d’edificis: comunitats de propietaris, mancomunitats, empreses i gestores de patrimonis, propietats verticals, promotores d’habitatges i edificis de diferents sectors especialitzats: hoteler, hospitalari, educatiu, grans marques de retail, edificis públics, patrimoni històric... 
 
Es tracta d'edificis petits, grans, singulars, gratacels, zones comunes, urbanitzacions i reptes de tots els nivells. Cada obra amb la seva dificultat, la seva gent i els seus compromisos, realitzada amb la voluntat d’entendre l’edifici i les persones que hi viuen, i de donar solucions als seus requeriments.

 

 

Els nostres valors

 
Entenem i assumim el procés d'obra com una tasca interdisciplinària on cal interactuar amb equilibri i eficiència entre les diferents parts: promotors, tècnics facultatius, comissions d'obra, veïns i vianants. Integrem a cada projecte un equip de professionals especialitzats enfocats a l'objectiu d'obtenir un resultat final de l'obra que garanteixi el nivell de solidesa i d'estètica requerit.
 
La fidelització de l'equip humà TRAC, altament qualificat i amb experiència, el constant aprenentatge, l'anticipació i l'adaptació a les noves exigències del sector, units a un elevat nivell de perfeccionisme tècnic en l'execució de les obres, ens permeten assolir un resultat de gran solidesa i de garantia en les obres realitzades.
 
Alguns dels principis que ens marquem com a objectius en cadascuna de les obres que duem a terme són la recerca de la satisfacció i l'equilibri entre els diferents agents que participen en l'obra, tant en la fase del projecte com en la fase executiva, un alt nivell de gestió de Prevenció de Riscos Laborals, eficàcia en la gestió administrativa, i control del ritme, de l'execució i del lliurament final de l'obra.
 
El sistema de control de TRAC basat en la vigilància i el manteniment de l'estabilitat dels indicadors d'empresa a nivell de vendes, producció, facturació i equilibri financer, han fet de TRAC un referent com a empresa dins el sector de la rehabilitació i la restauració d'edificis amb capacitat de respondre amb rapidesa a totes les necessitats que planteja el mercat a Catalunya.
 
 

L'experiència rehabilitadora 

 
Des dels seus inicis que TRAC està aprofundint en el coneixement dels edificis existents i en la seva rehabilitació, les seves patologies, necessitats tècniques i constructives, i en la cerca de l'eficiència en la gestió rehabilitadora.
 
Hem rehabilitat més de 2.000 obres a Barcelona ciutat i rodalies, edificis de tots els estils arquitectònics i èpoques constructives, de tot tipus de complexitat tècnica i organitzativa, i amb tot tipus de requeriments de coneixement i de capacitat de resolució. La nostra experiència i els nostres resultats ens han permès assolir el prestigi actual que ens atorga ser una de les principals empreses del sector.
 
El nostre objectiu no és créixer més sinó mantenir i millorar la nostra manera de fer i de ser, executant sempre cada obra amb els elevats nivells d’exigència i de qualitat que ens caracteritzen. La història de TRAC va lligada a la història de la ciutat de Barcelona i una passejada pels seus carrers és la nostra millor carta de presentació.

 

 

L'equip humà

 
A TRAC creiem que les empreses les fan les persones i la seva implicació en l'objectiu comú de la recerca de la màxima qualitat, a través del treball en equip, la serietat, la constant especialització i la formació de tots els seus membres.
 
Dins de TRAC tenim tot aquest bagatge, que ens permet cobrir un ampli espectre de necessitats, assumint que l’obra més petita de rehabilitació té la mateixa importància per nosaltres que la més gran intervenció de rehabilitació en el patrimoni històric: el que és important pel nostre client és important per nosaltres.
 
A tot això li diem tarannà Trac i és la millor garantia d’un bon resultat.
 
 

Els nostres clients

 
La consolidació de TRAC dins el sector de la rehabilitació d'edificis com a empresa de renom ha fet que en els darrers anys el nombre de clients s'hagi incrementat exponencialment i que s'hagi reforçat el seu grau de professionalització.
 
La nostra col·laboració amb el grup INDITEX en la rehabilitació exterior d'edificis ZARA, Oysho, Massimo Dutti, Pull&Bear, l'adequació de les façanes del Poliesportiu CAN RICART pel grup ACCIONA i les col·laboracions amb el grup ESPAIS en la tasca de renovació d'edificis a l'Eixample barceloní són exemples de l'exigència dels nostres actuals clients.
 

La complexitat dels processos de decisió dels agents que participen en el camp de la rehabilitació ens comporta una estreta relació amb els diferents col·lectius implicats: el Col·legi d'Administradors de Finques, el Col·legi d'Aparelladors i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, disposant d'una àmplia cartera de clients entre tots els seus col·legiats que s'ha traduït en un increment constant del nostre volum d'operacions, una major complexitat tècnica dels projectes duts a terme i un prestigi que ens ha possibilitat dur a terme la rehabilitació d'edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Alguns d’aquests exemples d'edificis de patrimoni privat són: 

 • Casa Pia i Batlló a Rbla. Catalunya 17.
 • La Rotonda a Pg. de Sant Gervasi 51.
 • Cinema Comèdia a Pg. de Gràcia 13.
 • Hotel Avenida Palace a Gran Via C.C. 605.
 • Casa Jorba a Portal de l'Àngel 19-21.
 • Hotel Axel a Aribau 33.
 • La Sud Amèrica a Ronda Sant Pere 3.
 • Casa Olano a Passeig de Gràcia 60.
 • Edifici de Puig i Cadafalch a Via Laietana 37.
 • Edificis amb estucs modernistes a Aribau 180 o Bailén 3.
 • Marbrejats del S. XIX a Carme 30.
 • L’Escola Pia Sarrià a Immaculada 25.
 • Grans edificis contemporanis a Josep Tarradellas 120 o Francesc Carbonell 10-18-26.

Les societats patrimonials i les comunitats de propietaris constitueixen l'autèntica base de la nostra activitat, absorvint el percentatge més elevat de la nostra capacitat productiva i essent el motor del dinamisme de l'empresa; així, grans carteres de patrimoni a Barcelona han confiat en TRAC des de fa anys per la seva renovació constant.

També hem realitzat rehabilitacions en el sector de l'obra pública, principalment a través de licitacions a INCASOL, el Departament de Cultura de la Generalitat i diferents ajuntaments de Catalunya. 

Alguns exemples d'edificis de patrimoni públic són:

 • Restauració de l'església gòtico-romànica del S.XII de Sant Miquel de Camarassa.
 • Excavació arqueològica de les cavallerisses i el desmuntatge arqueològic i consolidació del bastió del Castell de Miravet.
 • Restauració de l’Església de Sant Pere de Corbera d’Ebre.
 • Restauració de la Torre de Vallferosa a Torà.
 • Restauració de l'Església i muralles de Prades.
 • Restauració del Castell del Baró de les IV Torres a la Nou de Gaià.
 • Restauració de la Casa Pilar Moragues de Josep Puig i Cadafalch a Viladecans.
 • Restauració de la Casa Ximenis de Josep Maria Jujol a Tarragona.

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades