TRAC

El nostre valor diferencial

Tot el que t'oferim

Comparteix

Al llarg dels anys TRAC ha anat creant uns fonaments sòlids com a empresa, uns valors que ens diferencien i que són les nostres millors garanties com a empresa rehabilitadora professional i propera als nostres clients.
 
 • Des de l'any 1996 que tenim el mateix NIF, amb satisfacció de mercat, molt bona reputació i solvència econòmica. La nostra experiència rehabilitadora suma més de 1.500 edificis rehabilitats a la ciutat comtal i a rodalies, i el nostre historial de garantia d'obres executades és impecable.
 • La solvència de l’empresa es pot consultar en la documentació financera i comptable que es presenta a l’Agència Espanyola d’Administració Tributària i que està disponible al Registre Mercantil de Barcelona en la que l’actual xifra de negoci situa TRAC en la primera posició de mercat català en volum de facturació en l’àmbit privat.
 • Un 40% dels nostres clients són habituals i un 30% ens arriben per recomanació. La relació a llarg termini amb els nostres clients, la feina ben feta i el prestigi assolit són una font de satisfacció per a nosaltres. Al nostre bagatge, honestedat professional, sensibilitat, treball en equip i recerca de l'excel·lència, l'anomenem tarannà TRAC i és la millor garantia d'un bon resultat.
 • Ajudem a finançar les obres que ho requereixen amb finançament directe TRAC. Hem realitzat més de 500 operacions de finançament amb èxit i això suposa un gran valor afegit pels nostres clients. Ens caracteritza la nostra transparència i solvència financera: podeu consultar els nostres informes financers, mercantils i d'evolució de negoci i veure la nostra evolució històrica.
 • Som experts en gestió de subvencions del CHB i l'IMPU. La nostra ràtio d’èxit en el suport i acompanyament en el tràmit de subvencions al client és del 100%.
 • Oferim una àmplia gamma de serveis de rehabilitació i restauració d'edificis de tots els tipus arquitectònics. Brindem la possibilitat de visitar alguna de les nostres obres en curs de volum i tipologia de contractació similar a la dels nous clients. A més, disposem dels millors especialistes en la restauració d’edificis històric artístics i patrimonials, amb el coneixement i el nivell d’excel·lència que exigeixen aquests edificis. I som experts en tècniques de rehabilitació energètica passiva d’edificis: sistemes SATE, injectats en cambra, cobertes aïllants i les tècniques més innovadores de rehabilitació energètica de cada moment.
 • Les nostres obres es realitzen amb un equip d’especialistes experts en rehabilitació que garanteixen una execució d’obra amb la màxima qualitat tècnica i operativa: caps d’obra, obrers especialistes, gestors d’obra, tècnics de control de qualitat, tècnic de Prevenció de Riscos Laborals, tècnics comercials i tècnics d’estudis. Així mateix, garantim la utilització de materials de qualitat aplicats a l’obra per professionals experimentats i complint amb les exigències dels fabricants, i disposem de tots els certificats de qualitat i solvència del sector.
 • Apliquem un Pla d’Autocontrol de Qualitat propi per tal que els clients tinguin la seguretat d’un màxim control de materials i sistemes constructius a l’obra, que és el principal pilar de la garantia d’obra ben feta i de futur. El Pla d'Autocontrol de Qualitat TRAC, molt exigent i pioner en el sector, és una altra de les garanties reals de les obres TRAC: protocols específics de control de qualitat per a cada obra que inclouen assajos sistemàtics de materials i sistemes constructius duts a terme per entitats de control de qualitat i laboratoris qualificats.
 • A TRAC estem molt compromesos amb la garantia de les nostres obres i més enllà de complir amb tot allò que exigeix la Llei (LOE, CTE, etc.) ho fem per vocació perfeccionista i pel compromís que tenim amb el nostre mercat, amb els nostres clients i amb l’autoexigència de continuar tenint un historial impecable respecte a la garantia de les obres executades.
 • El retorn social és un dels nostres valors fonamentals i per això col·laborem de manera continuada en projectes de responsabilitat social corporativa amb els que ens sentim plenament compromesos. Ens agrada cuidar dels edificis i ajudar a les persones i els col·lectius que més ho necessiten. La Creu Roja ens ha atorgat el Reconeixement d'Empresa socialment responsable.
 • Disposem del Certificat IeE d'Excel.lència en Gestió Empresarial atorgat per elEconomista i Informa, que ens reconeix com una empresa amb un alt nivell d'exigència en la nostra gestió empresarial.

 

valor diferencial

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades