GARANTIA

La solvència empresarial

Seguretat al darrera d'una obra

Comparteix

La història de TRAC va molt lligada a la seva solvència, que la caracteritza com una empresa sòlida, de valor, amb bona reputació professional, i que respon en un futur per les seves obres realitzades.

L'activitat de TRAC al 2021

L’any 2019, la xifra de negoci va assolir 10,787 milions, quantitat rècord a la història de TRAC. Representava un creixement d’activitat del 14% sobre l’any immediatament anterior. El 2020 es va tancar per efecte de la pandèmia amb 10,291 milions, que representa una reducció del 4.5% sobre 2019. L’exercici 2021 s’ha tancat amb 10,733 milions, tornant a igualar la xifra del 2019.

S’ha assentat de nou la base per tornar al nostre projecte de creixement sostenible a la cota de 12 milions de xifra de negoci anual, seguint el nostre pla estratègic anterior a la pandèmia.

 

El Pla Estratègic TRAC de creixement 2019-2023

El Pla Estratègic TRAC de creixement 2019- 2023 té com a meta quinquennal assolir aquest increment del 30% de la xifra de negoci, de manera progressiva i de la mà de la qualitat, la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat social, entenent com a sostenibilitat no només els estats financers de la firma, sinó l’equilibri estret d’aquests amb els objectius ODS globals i la felicitat i satisfacció dels treballadors, clients i col·laboradors.

Al llarg d’aquest pla iniciat, hem sigut capaços de reforçar el nostre lideratge de mercat. Tot això s’ha aconseguit sent fidels a un model de fer rehabilitació basat en uns sòlids valors corporatius de qualitat, confiança i compromís.

 

Evolució del negoci

La documentació financera i comptable que es detalla a continuació és l’elaborada a partir dels estats financers presentats a l’Agència Espanyola d’Administració Tributària i disponible per a tots aquells interessats al registre Mercantil de Barcelona.

 

EVOLUCIÓ D'INGRESSOS 2007-2021

Els fons propis

TRAC presenta una consolidació en els principals ratis que mesuren la solvència de les empreses. Els recursos propis representen una tercera part del total de recursos (propis i aliens) amb els que opera la companyia. Així, TRAC fa front a les seves necessitats de liquiditat i recursos de capital amb els fons propis, fruit de l’activitat productiva, sense necessitat de finançament bancari aliè.

 

Una empresa rendible i fiable

TRAC és una empresa rendible, amb desenvolupament de la seva activitat amb eficiència, i que manté una posició consolidada i ferma, amb equilibri de les ràtios tradicionals que mesuren la viabilitat financera de les empreses. La gestió econòmica i financera, incloent l’optimització de l’endeutament i el manteniment d’una robusta posició de liquiditat és una prioritat estratègica per a TRAC.

La nostra trajectòria d’èxit es basa en una estructura ben dimensionada al moment, una política de regeneració de talent, una forta cultura corporativa, una atenció constant a l’eficàcia i l’eficiència en el treball, una gestió dinàmica, una inversió constant en coneixement i tecnologia, una sòlida posició financera i un aliniament corporatiu a la satisfacció i experiència del client.

 

Garanties de solvència

L’experiència acumulada des de 1996 i la relació a llarg termini amb els nostres clients, proveïdors industrials i financers, basada en la confiança adquirida amb els anys i el coneixement mutu, juntament amb una estructura i equilibri adequats són, sense dubte, garants per a seguir augmentant l’eficiència de la nostra activitat.

 

 

 

SOLVÈNCIA BANCÀRIA

 

 

PRINCIPALS CERTIFICATS DE QUALITAT

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades