Solvència empresarial

TRAC, empresa solvent i de qualitat

La historia de TRAC va molt lligada a la seva solvència, que la caracteritza com una empresa sòlida, de valor, amb bona reputació professional i que respon en un futur per les seves obres realitzades. 

Durant el 2018 hem completat amb èxit el pla estratègic que iniciàvem ara fa quatre anys, consolidant una xifra de negoci de 9,5 milions d’euros. Al llarg d’aquest pla que finalitza hem sigut capaços de reforçar el nostre lideratge de mercat. Tot això s’ha aconseguit sent fidels a un model de fer rehabilitació basat en uns sòlids valors corporatius de qualitat, confiança i compromís.

En l’àmbit exclusivament econòmic i financer, destaquem la forta generació de caixa operativa, amb un creixement d’un 123%, que ens situa en una posició d’indubtable liquiditat per afrontar qualsevol tipus de projecte.

 

Activitat de TRAC al 2018

L’activitat de Trac al 2018 consolida una etapa de canvi i creixement iniciada al 2015, i millorant molt les dades mitjanes del PIB general i sectorial de la construcció.

 

L’activitat comercial d’aquest exercici 2018, ha continuat estant marcada pel fort estímul presentat a mercat en forma de finançament de les obres, ja iniciada el 2010.

La documentació financera i comptable que es presenta a l’Agència Espanyola d’Administració Tributària i que està disponible al Registre Mercantil de Barcelona permet veure que l’actual xifra de negoci situa TRAC en la primera posició de mercat català en volum de facturació en l’àmbit privat.

 

La xifra de negoci experimenta un lleuger increment del 2%, amb el mateix marge brut d’operacions que l’exercici anterior.

L’activitat econòmica descrita ha aportat un benefici abans d’impostos de 570.000 euros, que representa un rendiment de l’activitat del 6,0%. Les xifres comparatives de l’exercici anterior van representar 575.000 euros i 6,2%, respectivament, sense variació a efectes pràctics de comparativa.

Afegint l’efecte impositiu, aplicat segons la legislació vigent, el Resultat Net s’ha situat en 423.000 euros. En el període 2015-2018 l’acumulat del Resultat Net s’ha situat en 1.678.000 euros. Aquesta xifra justifica plenament l’esforç en volum realitzat, ja que si la xifra de negoci representava pel període una mitjana de creixement del 57%, la de resultat net representa un creixement del 140%.

 

Garanties de solvència

L’experiència acumulada durant més de 20 anys i la relació a llarg termini amb els nostres clients, proveïdors industrials i financers, basada en la confiança adquirida amb els anys i el coneixement mutu, juntament amb una estructura i equilibri adequats són, sense dubte, garants per a seguir augmentant l’eficiència de la nostra activitat.

 

SOLVÈNCIA TRIBUTÀRIA

 

SOLVÈNCIA BANCÀRIA

 

PRINCIPALS CERTIFICATS DE QUALITAT 

 

 

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades