TERMINIS

El finançament TRAC

T'ajudem a fer viable la teva rehabilitació

Comparteix

Volem ajudar els nostres clients a fer front econòmicament a les seves obres de rehabilitació i per fer-ho possible posem el nostre sistema de finançament a la seva disposició.

Les normatives de manteniment d'edificis

El panorama legislatiu actual requereix el compliment de normatives com la Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) o bé la Llei de rehabilitació, regeneració i renovació urbanes. Aquestes normatives estan enfocades a incrementar l’activitat de manteniment dels edificis per part dels propietaris i busquen assolir uns nivells adequats dins del marc de requeriments qualitatius europeus, tant pel que fa al estat de façanes, envoltants, elements comuns i estructures, com en l’eficiència energètica, l’accessibilitat i el confort. 
 

Els ajuts públics

Actualment hi ha diferents subvencions públiques obertes per ajudar a les comunitats en el finançament de les obres, que es poden consultar a la nostra pàgina explicativa sobre Ajuts a la rehabilitació 2021.
 
Però aquests ajuts encara són limitats en proporció a la realitat del mercat (compliment de l’ITE, eficiència energètica i necessitats reals del parc d’habitatges), i no tothom hi pot accedir.
 
A TRAC massa sovint ens trobem amb clients que tenen dificultats de viabilitat financera per poder tirar una obra endavant o que han de fer veritables enginyeries financeres per dur a terme una part de les obres necessàries, disposant de poc líquid de sortida, amb limitacions a l’hora d’establir derrames mensuals altes, amb ingressos per lloguer insuficients, havent de cobrir un percentatge de morositat transitòria, etc. I tot això dins d’un termini de compliment normatiu massa immediat.
 

El finançament TRAC

En aquest context, TRAC vol ajudar els seus clients a poder fer front econòmicament a unes obres de rehabilitació, i per fer- ho possible posem el nostre sistema de finançament a la seva disposició.

TRAC i el seu equip tècnic intern expert en finançament ens oferim per tal d’ajudar-vos a fer viable el vostre projecte, tot estudiant la vostra situació de partida, les vostres necessitats i creant conjuntament amb cada client una proposta documentada senzilla d’entendre, de discutir i d’emmotllar a les vostres necessitats reals basada en el nostre finançament privat i directe.
 
D’aquesta manera hem pogut fer viables obres que a priori semblaven impossibles de dur a terme, amb fórmules ben diferents, amb flexibilitat, i amb l’objectiu de trobar la més adient per a cada cas.
 
Algunes de les fórmules que ja hem aplicat amb èxit són aquestes:
 
  • Acceptar el pagament d’una obra en quotes lineals del mateix import a liquidar en tants mesos com duri l’obra, i un període de quotes post obra significatiu acordat amb el client.
  • Crear un sistema de finançament per un propietari d’edifici amb ingressos de baixes rendes, amb la premissa de mantenir un equilibri entre ingressos i despeses mensuals del propi edifici.
 
Les possibilitats són múltiples i a TRAC som creatius i facilitadors. Només es tracta d’asseure’ns i parlar-ne.
 
I tot això perquè creiem en ajudar els clients atorgant-los finançament des del capital propi, perquè creiem en la feina de bona qualitat i la gestió acurada i perquè sabem que amb el treball ben contractat i ben executat un client seriós i satisfet sempre paga. I perquè així ho hem experimentat els darrers 10 anys, en els que hem atorgat finançament al mercat per import de més 15 milions d'euros.
 
Si teniu un projecte de rehabilitació i creieu que us podem ajudar a fer-lo viable, contacteu-nos i nosaltres mirarem de fer possible l’obra posant el nostre equip tècnic, humà i experimentat al vostre servei.
 

Els acords de finançament bancari

En cas que estigueu interessats en un finançament a llarg termini, del tipus de cinc o més anys vista, disposem d’acords amb els bancs de confiança amb els que operem, que ens ofereixen un producte molt exclusiu que permet atorgar de manera molt fácil i senzilla un crèdit a les rehabilitacions de comunitats de propietaris que contractin l’obra amb TRAC.
 
Els requisits que es demanen són de fàcil compliment per una comunitat de propietaris.
 
Una vegada estudiada i autoritzada l’operació, i gràcies a la confiança dels nostres bancs en la nostra solvencia, professionalitat, seriositat, història i trajectòria, es podria tancar de manera ràpida i simple el contracte de crèdit per finançar la vostra obra amb el banc.

 

Contacta'ns
T'explicarem com podem ajudar-te a finançar el teu projecte de rehabilitació
×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades