RSC

Donació d'alumini per a pantalles protectores

Col·laboració ciutadana a Mataró

Comparteix

“Campanya de donació d’alumini per a la creació de pantalles protectores”

Mentre continua fent entrega de mascaretes de protecció a diversos centres sociosanitaris de Barcelona i rodalies, TRAC inicia la segona fase de la “Campanya de suport a sanitaris durant la pandemia”. Es tracta d'un pas més en la responsabilitat social corporativa de TRAC en temps de màxima urgència, en què ha volgut col·laborar en una iniciativa ciutadana per tal d'ajudar a alleujar la càrrega que el sector sanitari està patint des de l'inici de la pandemia.

Així, des de TRAC hem donat suport a un projecte de creació de Pantalles de Protecció que va engegar fa poques setmanes una infermera de l’Hospital de Mataró. Davant de l'escassedat de material amb que el personal sanitari havia de realitzar el treball d’assistència als malalts de l’hospital, aquesta enfermera, Marta Jiménez, i amb l’ajuda dels seus veïns, sobretot del propietari de l’empresa Rekalum, va iniciar un taller de creació de Pantalles Protectores validades per a sanitaris i personal amb contacte directe amb el virus Covid-19.

El projecte es va iniciar el 21 de març i en poc més d'un mes ha agafat unes dimensions sorprenents, convertint-se en una iniciativa solidària amb base a Mataró però que ja s'estén per nombroses províncies de tot el país.

Així, per ajudar a la continuïtat d'aquesta iniciativa, TRAC ha realitzat una compra d’alumini i l’ha donat de forma solidària al projecte de les Pantalles Protectores. Amb aquesta donació de material base, s’han pogut realitzar 10.650 unitats de pantalles, que ja estan a punt per a ser entregades a diversos centres amb necessitats urgents de material de protecció.

 

Amb aquestes noves pantalles, a dia d’avui ja s’han fabricat un total de 24.000 unitats de protecció. Una iniciativa que està ajudant a fer una mica més senzilla la feina de nombrosos professionals en moments de gran dificultat.

Per a construir aquestes pantalles és necessari alumini, cobertes de plàstic, goma elàstica, espumes d'1cm de gruix i autoadhesiu. I les instal·lacions adequades, més la mà d’obra de tots els voluntaris que s’han afegit a la causa i des de casa acaben el muntatge final de les pantalles.

 

Totes aquestes pantalles de protecció, un cop acabades, s'estan distribuint amb la col·laboració de la policia local a hospitals, clíniques, residències d'avis, cossos de seguretat i altres col·lectius en risc, com CAPs, farmàcies, Creu Roja, serveis de neteja i jutjats.

 

Voleu conèixer millor la història que hi ha darrera del projecte?

Des del compte d'Instagram @pantallasprotectorasaluminio, creat per poder fer difusió del projecte, les seves necessitats i gestionar els nombrosos agraïments que arriben des de diferents centres que han rebut la donació solidària, es pot llegir la història que hi ha darrere d'aquesta iniciativa. Els protagonistes són una infermera amb empenta i els seus veïns: així és com va començar tot fa poques setmanes. Després van venir els voluntaris, empreses i altre tipus d'entitats que s'hi han anat sumant.

 

Si sou alguna empresa o particular i voleu ajudar a què el projecte de Pantalles Protectores pugui seguir endavant, podeu contactar amb la Marta Jiménez a través d'aquest compte d'Instagram:
 
 

Acció aliniada amb els ODS

Amb aquesta acció d'emergència de responsabilitat social corporativa, TRAC referma a la vegada el seu compromís ferm amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, tot seguint els principis de l’ODS 3 de garantir una vida sana i promoure benestar per a totes les persones a totes les edats, i amb l’ODS 17 que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible. En moments de crisi com aquest cal seguir més que mai els principis de sostenibilitat i solidaritat que ens permetran, amb l'ajuda de tots, aconseguir construïr un món millor.

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades