RSC

TRAC al costat de la Creu Roja

Deu anys de vincle compromès

Comparteix

TRAC manté una vinculació molt estreta amb la Creu Roja, una organització humanitària que treballa per millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables i donar suport a les comunitats en situacions d'emergència. Junts en una Aliança Empresarial, la Creu Roja i TRAC, col·laboren en diferents projectes amb l'objectiu comú de millorar la qualitat de vida dels col·lectius que més ho necessiten.

 

Aliança Empresarial entre la Creu Roja i TRAC  

La Creu Roja Catalunya ha renovat per aquest 2024 el conveni de col·laboració que manté amb TRAC des de l'any 2014. En una Aliança Empresarial, ambdues entitats treballen juntes per fer front a les situacions d'emergència social que més ajuda requereixen.
 
Després de la irrupció del Covid-19 a nivell mundial, i l'actual crisi econòmica generalitzada conseqüència del conflicte a Ucraïna, l’objectiu d'aquest treball comú segueix sent més que mai promoure accions de solidaritat i benestar social, amb especial atenció a la infància, les famílies amb dificultats i els col·lectius amb més situació de risc. L’acord del conveni anual se signa en una trobada entre Josep Quitet i Torner, el president de la Creu Roja a Catalunya, i Francesc Mañas, el director gerent de TRAC.
 
Durant aquest 2024, l'aportació de TRAC es destinarà als 3 projectes d’atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat que més necessitats presenten, amb els que ens sentim fortament compromesos des de fa anys i que són claus a la Creu Roja:
 
  • Suport a l’Alimentació Infantil
  • Atenció integral a persones sense llar
  • Programa d’Acollida i Integració de la població refugiada​
 
Amb aquesta última aportació, TRAC ja suma un total de 98.500€ en donacions a la Creu Roja al llarg de 10 anys consecutius, que hauran suposat un total de 3.841 ajudes alimentàries per a nens en situació de pobresa, 242 ajuts al Programa de Pobresa energètica per a famílies beneficiàries que hauran pogut cobrir amb tranquil·litat les despeses d'habitatge, 66 intervencions en l’atenció de persones sense llar, i ajuts d’alimentació, transport, farmàcia i lloguer per a 33 persones refugiades en situació d’especial vulnerabilitat.
 
El compromís de TRAC amb la Creu Roja dins de l'àmbit de la responsabilitat social corporativa de l'empresa és més ferm que mai, i pensat perquè tingui continuïtat a llarg termini.
 
La col·laboració amb la Creu Roja és una mostra de com TRAC aposta per la responsabilitat social corporativa i per la col·laboració amb organitzacions que treballen pel benestar de les persones. Des de TRAC es considera fonamental que les empreses assumeixin el seu compromís social i treballin en col·laboració amb organitzacions que lluiten per la igualtat d'oportunitats i l'accés als drets fonamentals.
 
 

On es destinen les nostres aportacions anuals?

Cada any la Creu Roja ens facilita un resum detallat de les aportacions realitzades per TRAC, per deixar constància de les actuacions que s'han pogut materialitzar amb l'ajuda de l'empresa. Sabem què s'ha pogut fer amb els donatius de TRAC i ens sentim orgullosos d'haver pogut donar un cop de mà a aquells que realment ho necessiten.

 

 

TRAC com a Empresa Socialment Responsable

La Creu Roja Catalunya va celebrar el juny del 2023 l'acte de reconeixement 'El Valor de les Empreses', amb l'objectiu de realçar la tasca de les empreses que havien col·laborat estretament amb l'entitat durant els anys 2022-2023 per contribuir a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. I TRAC va ser una de les empreses a les que la Creu Roja va reconèixer el valor pel seu compromís i aliança empresarial
 
L'empresa ja havia rebut aquesta distinció en l'anterior edició de l'acte que la Creu Roja va celebrar desembre del 2021. En aquella ocasió, TRAC va ser una de les 11 empreses reconegudes per la seva tasca promovent la solidaritat i el benestar social a través de la seva col·laboració continuada des de 2014 en diferents projectes de l'entitat humanitària. El reconeixement va ser en la categoria d'Aliança global, destacant la seva col·laboració des de 2014 en diferents projectes a fi de promoure accions de solidaritat i benestar social, amb especial atenció a infància, població refugiada i col·lectius en risc d'exclusió social.
 
Un orgull per a TRAC, com a empresa amb una clara línia de responsabilitat social, rebre aquests reconeixements que ens encoratgen a continuar endavant amb el treball per ajudar als col·lectius més necessitats del nostre entorn.  
 
 

Acció aliniada amb els ODS

Donant suport a l'entitat humanitària de la Creu Roja, TRAC continua treballant en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030. L'ODS 1, sobre la fi de la pobresa, l'ODS 2, sobre la fam zero, l'ODS 3, sobre la salut i el benestar, l'ODS 7, sobre l'energia assequible, l'ODS 10 sobre la reducció de les desigualtats, l'ODS 12 sobre el consum responsable, l'ODS 16 sobre la pau, la justícia i les institucions sòlides, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els vuit objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes humanitaris de la Creu Roja.

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades