Serveis

Restauració d'edificis del patrimoni històric privat

 

A TRAC som experts en rehabilitació i restauració d'edificis privats catalogats pertanyents al Patrimoni Històric de Catalunya. 

Restaurar un edifici històric

Els edificis de patrimoni històric privat són plens d'elements peculiars únics que cal tractar amb molta cura per reparar el seu deteriorament i restaurar el seu estat original amb tècniques i materials tradicionals compatibles amb la seva essència arquitectònica.

Preservar la qualitat constructiva i el valor estètic i històric de l'edifici revaloritza el patrimoni, i dignifica l'edifici i la ciutat.

Per què confiar en TRAC?

Quan es tracta d'intervenir en un edifici històric (i per tant, construït amb tècniques diferents de les actuals) és imprescindible realitzar uns estudis previs que ens permetin conèixer a fons l'edifici, tant des del punt de vista constructiu com del de la seva evolució al llarg del temps. Aquesta informació de l'arxiu històric de la ciutat, juntament amb una diagnosi de patologies rigorosa, mappings, estudis organolèptics, etc. són la base d'un bon projecte i, per tant, el punt de partida d'una intervenció responsable.

A TRAC apliquem un tractament específic a cada tipus de façana, respectem les tècniques i materials originals existents. Disposem dels millors professionals en aquest camp, tots ells especialitzats en la restauració d'edificis singulars i posem al seu abast les millors eines i materials per garantir un resultat òptim.

L'experiència de TRAC en restauració d'edificis històric artístics i patrimonials 

La restauració d’edificis patrimonials és un dels àmbits de treball que més ens emociona. Al llarg d’aquests anys hem realitzat obres de restauració de patrimoni històric i artístic de tota mena i edificis catalogats de tots els estils arquitectònics. Disposem dels millors professionals en aquest camp: especialistes en la restauració d’edificis històric artístics i patrimonials, amb el coneixement i el nivell d’excel·lència que exigeix el tractament d’aquests edificis. 

Les nostres obres a Barcelona

A la ciutat comtal hem dut a terme la restauració d’edificis patrimonials com l’H62, l’Hotel Axel, The Corner Hotel, els flagship stores de Zara, Massimo Dutti, Osho, Mango i restauracions d’edificis monumentals com el Cinema Comèdia, La Rotonda, El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, l'Hotel Av. Palace, la Casa Olano, l’Escola Pia de Sarrià, més de vint edificis del Pg. de Gràcia i tants d’altres del centre històric de la ciutat.