Serveis

Rehabilitació i restauració de façanes i envoltants d'edificis

 

A TRAC som especialistes en la rehabilitació i restauració de façanes: reparació d'estucs tradicionals i morters contemporanis, reparació de forjats, estructures de balcons i ornaments, patologies al formigó, aplicadors de revestiments, cobertes de pissarra, zenc, i teula, aïllaments tèrmics i acústics, pintura de fusteries i baranes, impermeabilització i pavimentació de balcons, tractament d'aïllaments de mitgeres, modernitzacions de façanes, incorporació d'elements nous de marqueteries, aplacats de pedra natural i artificial, i tot allò que calgui per mantenir i renovar una façana de qualsevol estil arquitectònic i època constructiva.

Per què rehabilitar la façana?

El pas del temps, les agressions atmosfèriques i humanes deterioren els edificis. Aquest deteriorament n'afecta les condicions d'habitabilitat i genera riscos de despreniment a la via pública o a finques veïnes. Si no hi posem remei de manera preventiva, amb polítiques de manteniment i anticipació al deteriorament greu, les lesions produïdes poden convertir-se en patologies greus, riscos i costos innecessaris.

Quan hauria de rehabilitar la meva façana?

Sempre ha estat obligació de la propietat la conservació del seu immoble, però des de l'entrada en Vigor del Real Decret del ITE (Inspecció Tècnica dels Edificis), a més cal que els edificis amb una antiguitat superior a 40 anys compleixin amb la Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE). Amb aquest nou Decret, la propietat està obligada per Llei (Llei de Dret de l'Habitatge i RD del ITE) a contractar un Tècnic per a certificar la solidesa de l'edifici davant de l'Administració Pública, i a posar en agenda de reparació aquells defectes considerats GREUS que presenti l'edifici.

La rehabilitació de la façana es contempla com una acció preventiva, que permet reparar possibles patologies de l'edifici, així com millorar el seu aspecte exterior, fer-lo més modern, més segur, més eficient energèticament i integrar-lo amb l'entorn.

Què pot fer la rehabilitació de façanes pel meu edifici?

Cal realitzar un estudi en profunditat de l'estat de l'edifici abans d'emetre cap diagnòstic, però en línies generals la rehabilitació de façanes:

  • Garanteix la durabilitat i seguretat de l'edifici.
  • Millora el seu benestar i redueix el consum energètic.
  • Evita la devaluació de l'edifici, augmentant les expectatives de lloguer o venda i el seu valor patrimonial.
  • Evita que els defectes de manteniment empitjorin i generin rehabilitacions més cares. Un bon manteniment ajuda a estalviar diners en un futur.

Rehabilitació de façanes amb la garantia de les primeres marques

Rehabilitem i restaurem façanes de tot tipus d'estil arquitectònic, amb personal qualificat i amb aplicació de productes de les millors marques (WEBER CEMARKSA, TEXSA, SIKA, PROCOLOR, KEIM FARBEN...) adaptats a les necessitats de cada element.


×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades