Serveis

Rehabilitació de patis interiors

 

Cal mantenir i conservar els patis interiors periòdicament. Sovint, les comunitats de veïns endarrereixen la seva posada a punt. Això fa que la degradació d'aquests espais sigui major i que després les despeses que comporta la seva rehabilitació siguin molt més elevades.

Per què rehabilitar el pati interior del meu edifici?

És un espai especialment important al tractar-se d'una àrea de serveis i la seva conservació garanteix la seguretat i el benestar de tota la comunitat de veïns.

Quins treballs realitza TRAC en patis interiors?

Ens encarreguem de la neteja i el sanejament del seu pati de llums, de la renovació de baixants, col·lectors i instal·lacions existents, de la restauració de parets, claraboies i altres elements, de la reparació de paraments i l'aplicació de pintura, tot utilitzant productes de les millors marques del mercat. També retirem elements de fibrociment i cobertes d'uralita amb contingut d'amiant segons la normativa vigent.

3 raons per triar TRAC

  1. Som experts en rehabilitació de patis interiors comunitaris d'edificis mitjançant tècniques de treballs en vertical.
  2. A TRAC sabem que les obres en espais comuns com els patis interiors dels edificis poden causar moltes molèsties, per això estudiem sempre mesures perquè el procés resulti una bona experiència per als veïns.
  3. Els nostres professionals empren sempre les tècniques més capdavanteres i el millor material d'obra del mercat.