Serveis

Rehabilitació de cobertes i teulades

 

A TRAC som especialistes en la rehabilitació de cobertes comunitàries a edificis amb problemes d'impermeabilització i/o aïllament tèrmic.

Per què és important una impermeabilització amb garanties?

La coberta és un element fonamental de l'edifici, és la protecció de l'estructura de tancament, i el sostre dels habitatges del sobreàtic, és la pell canalitzadora de les aigües de pluja i el principal element d'estanquitat i protecció.

La impermeabilització de les cobertes té una durabilitat limitada, i quan aquesta impermeabilització deixa de ser eficaç, cal revisar la coberta. És un dels elements més castigats de l'edifici, dels que requereixen un manteniment més alt i necessiten de l'experiència de bons professionals que puguin garantir i avalar-ne la seva durabilitat.

Tinc humitat al meu edifici?

Una mala impermeabilització pot manifestar-se de moltes maneres: ambient humit, fongs, floridura, corcs de la fusta, despreniment de revestiments i pintures, condensació...

Quina és la solució als problemes d'humitat?

La solució depèn sempre d'un diagnòstic encertat. Podem diferenciar tres tipus diferents d'humitats:

  • Humitats per capil·laritat. Es produeixen sobretot en soterranis i parets de plantes baixes per una manca d'aïllament.
  • Humitats de condensació. Produïdes per una ventilació deficient, una calefacció inadequada o un aïllament tèrmic insuficient.
  • Humitats de filtració. Aquesta patologia és pròpia de construccions soterrades (garatges, escales, soterranis...) tant en edificis antics com en edificis moderns.

Es realitzarà un estudi per proposar el sistema d'impermeabilització més adient.

Impermeabilització de cobertes amb la garantia de les primeres marques

No ens la juguem. Sabem que per aconseguir resultats excel·lents cal comptar amb la millor matèria prima. Per això treballem amb marques com ASFALTEX, TEXSA i DANOSA en la impermeabilització de cobertes.