Serveis

Rehabilitació de grans edificis, mancomunitats i gratacels

 

A TRAC som experts en la rehabilitació de grans edificis, mancomunitats i gratacels, tractant les diferents façanes amb una correcta planificació i coordinació, i tenint especial cura en el disseny arquitectònic de l'edifici. Reparem façanes i tots els elements constructius que les constitueixen. Som experts en l'organització de Grans Rehabilitacions, on l'experiència en tasques similars és un gran valor afegit i permet optimitzar les feines, minimitzar l'impacte de l'obra i reduir les molèsties als veïns.

Per què rehabilitar el meu edifici?

Principalment per solucionar les patologies existents i oferir garanties de durabilitat, seguretat i solidesa, però també per complir amb la certificació energètica dels edificis i els requeriments de millora d'eficiència energètica. Aquesta certificació s'exigeix actualment tant a les grans rehabilitacions com als edificis de nova construcció, i properament haurà de ser acreditada per qualsevol edificació.

El decret vol informar als compradors del grau d'eficiència de cada edifici. Per fer-ho, s'etiquetarà cada construcció amb la seva classificació energètica en funció del consum energètic i de les emissions de CO2 anuals.

Cal realitzar un estudi en profunditat de l'estat de l'edifici abans d'emetre cap diagnòstic, però en línies generals la rehabilitació d'edificis:

  • Garanteix la durabilitat i seguretat de l'edifici.
  • Millora el seu benestar i redueix el consum energètic.
  • Evita la devaluació de l'edifici, augmentant les expectatives de lloguer o venda i el seu valor patrimonial.
  • Evita que els defectes de manteniment empitjorin i generin rehabilitacions més cares. Un bon manteniment ajuda a estalviar diners en un futur.
  • Millora l'eficiència energètica de l'edifici i l'estalvi en aquest sentit.

La rehabilitació de la façana s'ha de contemplar com una acció preventiva. El primer pas és demanar l'ITE o un informe a un Tècnic especialitzat en façanes.

I jo què hi guanyo, amb la rehabilitació?

Un edifici amb una qualificació eficient, amb més bona imatge, amb més valor patrimonial, seguretat, tranquil·litat, estalvi,... A més, l'eficiència energètica, la imatge i la solidesa són bons arguments de cara a la possible venda de l'edifici.

Professionalitat i primeres marques

A TRAC hi trobarà professionals altament qualificats. Només treballem amb productes de les millors marques i combinem les tècniques tradicionals de restauració amb les tècniques més capdavanteres del sector.