TRAC ha signat un conveni de col·laboració amb l'entitat social Sonrisas de Bombay. Un nou compromís ferm de l'empresa dirigida a sumar ajut social per tal d'afavorir a les comunitats que més ho necessiten i ajudar en l'erradicació de la pobresa, la fam, l'educació i la reducció de les desigualtats que plantegen com a necessaris els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. 

El camí que iniciem de la mà de l'entitat social Sonrisas de Bombay està plantejat per ser de llarg recorregut, per tal de fer més efectiva l'ajuda que es pugui fer arribar a tots aquells que ho necessiten. Per a nosaltres, des de TRAC, és un orgull poder formar part des d'ara d'aquest projecte humanitari amb tant de valor social.

Sonrisas de Bombay és una ONG, fundada l'any 2005 pel periodista i escriptor, Jaume Sanllorente, que centra la seva acció, en la lluita pacífica contra la pobresa i pels drets humans en algunes de les zones més deprimides de l'Àsia com l'Índia, Bangladesh i el Nepal. L'erradicació del tràfic de persones i l'acció transformadora a través de l'accés a l'educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic són el marc principal dels seus projectes, que permeten a les comunitats que els lideren aconseguir canvis sostenibles. D'aquestes accions, ja se n'han beneficiat més de 10.000 persones, a les quals se sumen més de 22.000, durant accions puntuals d'emergència. Amb l'objectiu d'abordar la problemàtica social del tràfic, des del suport a les seves víctimes mitjançant la prevenció, el rescat i la rehabilitació, la Fundació actua conjuntament amb les comunitats més desafavorides perquè assoleixin una vida digna, lliure i amb oportunitats de futur.

 

 

Si vols conèixer millor la feina que realitza Sonrisas de Bombay o vols col·laborar amb ells com a empresa o particular, contacta'ls:

https://www.sonrisasdebombay.org/

 

 

Col·laboració aliniada amb els ODS

Donant suport a Sonrisas de Bombay, TRAC fa un nou pas en el camí dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides en l'Agenda 2030. L'ODS 4, sobre el dret a rebre una educació de qualitat, l'ODS 10 per la reducció de les desigualtats i l'ODS 17 que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els tres objectius que TRAC afavoreix formant part de Sonrisas de Bombay.

 


 

Paraules clau