El desembre de 2012, més de 800 entitats, col·legis professionals, gremis, sindicats, universitats, escoles i empreses es van subscriure als 10 objectius establerts pel “Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022  - Compromís22”.  El Compromís fixa 10 objectius  per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient, a través de la implicació, el compromís i la col·laboració de les entitats que el signen. 

La xarxa "Barcelona + Sostenible" pren el relleu del “Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2002-2012” que va arribar al final del seu període de vigència després d'una trajectòria de 10 anys de treball col·lectiu de tots els signants per fer de Barcelona una ciutat més habitable, eficient i sostenible, d'acord amb 10 grans objectius i 100 línies d'acció.

Les organitzacions compromeses s'integren a la xarxa Barcelona + Sostenible, formada actualment per més d'un miler d'entitats, empreses, centres educatius i institucions. El propòsit és assolir els objectius del Compromís amb la suma de les accions de tots els membres de la xarxa. TRAC, com a empresa compromesa, s'ha adherit a aquesta iniciativa sostenible per millorar la ciutat de Barcelona.

A través de la xarxa de signants de “Barcelona + Sostenible” es promou la participació, l’intercanvi d’informació i recursos, es dóna projecció a les iniciatives de les organitzacions adherides i es creen oportunitats de col·laboració. La Secretaria Barcelona + Sostenible, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona, facilita als integrants de la xarxa assessorament personalitzat i servei d'atenció a consultes, formació, organització de trobades i eines de comunicació.

 


Compromís Ciutadadà per a la Sostenibilitat
 

Font

Paraules clau