Com a tercera fase de la “Campanya de suport a sanitaris durant la pandemia”, TRAC ha fet entrega d’equips EPI (Equips de Protecció Individual) a sanitaris que es troben directament exposats al Covid-19 degut al seu treball en contacte amb grups de risc com la gent gran.

Així, fent ús dels nostres proveïdors industrials habituals que ens serveixen equips EPI propis del sector de la construcció, hem entregat 80 unitats de vestits de protecció d’un sol ús a dues residències d’avis de Barcelona i l’Hospitalet.

Es tracta de vestits de protecció STEELGEN 500B, EPI classe III, per a risc químic tipus 5/6. Elaborats amb polipropilè, amb caputxa i tancament frontal de cremallera.

Aquests elements de protecció els hem entregat als centres:

  • La Torrassa Serveis a la dependència de Collblanc (Hospitalet de Llobregat)
  • Fundació Pere Relats Residència i Centre de Dia del Poblenou (Barcelona)

En els dos centres ja havíem fet entrega de mascaretes de protecció FFP2, i veient les greus necessitats de material amb les que es veuen obligats a treballar els metges, infermeres i la resta de personal sanitari d’aquests centres, des de TRAC hem volgut ampliar la donació amb equips EPI que els permetin realitzar la seva feina amb les mesures de seguretat adequades.

 

 

 

Acció aliniada amb els ODS

Amb aquesta acció d'emergència de responsabilitat social corporativa, TRAC referma a la vegada el seu compromís ferm amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, tot seguint els principis de l’ODS 3 de garantir una vida sana i promoure benestar per a totes les persones a totes les edats, i amb l’ODS 17 que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible. En moments de crisi com aquest cal seguir més que mai els principis de sostenibilitat i solidaritat que ens permetran, amb l'ajuda de tots, aconseguir construïr un món millor.

 


 

Paraules clau