TRAC copatrocina el projecte Llar Calasanz a Tijuana (Mèxic), atorgant beques d'acolliment als menors que habiten les “cases llar” d'una zona de gran problemàtica socioeconòmica de Centreamèrica.

TRAC dóna el seu suport perquè els menors tinguin l'oportunitat de viure en un espai familiar i puguin accedir a una educació. En aquest nou entorn s’afavoreixen els processos d’integració dels menors, s’atenen les seves necessitats més urgents, se’ls motiva i se’ls recolza en el seu procés educatiu, i s’aconsegueix promoure les seves qualitats i capacitats.

Es tracta d'un projecte impulsat per la Fundació Educació Solidària, que treballa a la zona fronterera de Mèxic des de fa vint anys.

 

 

Col·laboració aliniada amb els ODS

Donant suport a la Fundació Educació Solidària, TRAC segueix el camí marcat pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides en l'Agenda 2030. L'ODS 4, sobre el dret a rebre una educació de qualitat, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els dos objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes educatius internacionals de la Fundació Educació Solidària.

 

Si t'interessa conèixer més la feina que es fa des de la Fundació Educació Solidària:

 

Font

Paraules clau