A partir de 2021 TRAC dóna suport a FAADA, Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, com una acció més dins del nostre compromís convençut amb la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 
L'objectiu de FAADA és que aprenguem a conviure respectuosament amb totes les espècies animals, sense abusar-ne, relacionant-nos des del respecte i fomentant una relació d'igual a igual, sense discriminació.
 
La Fundació considera que la nostra naturalesa com a éssers humans ens predisposa des de la infància a relacionar-nos amb tots els éssers vius des del respecte i l'empatia. Tanmateix, a mesura que ens anem integrant a la societat, se'ns educa per prioritzar la nostra vida per sobre de les altres, normalitzant el fet d'utilitzar els animals per vestir-nos, alimentar-nos o fins i tot per entretenir-nos, tot i sabent el patiment que els provoca.
 
A FAADA acompanyen a les persones a ser part d'un canvi de consciència que fomenti hàbits de vida sense crueltat animal i que avanci en la reconversió de les indústries cap a models més ètics en benefici dels animals, del planeta i de nosaltres mateixos.
 
Per resumir en una frase quina és la seva meta, seria “canviar els hàbits de la societat que perjudiquen els animals per aconseguir una convivència respectuosa amb tots els éssers vius”.
 
 
Vols conèixer més FAADA i col·laborar amb ells?:
 
 
 

Acció aliniada amb els ODS

Recolzant la Fundació FAADA, TRAC continua treballant en els ODS plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030. L'ODS 14 per la vida submarina, l'ODS 15 per la vida d'ecosistemes terrestres, i l'ODS 17 que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible són els tres objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes de FAADA.

 


 

Paraules clau