Des de 2021 TRAC dóna suport a WWF, el Fons Mundial per la defensa de la natura, com una acció més dins del nostre compromís convençut amb la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El Fons Mundial per la Natura és una organització de conservació global de l'ambient, investigació i de defensa ambiental. És la major organització independent dedicada a la defensa de la natura i el medi ambient. Gràcies al suport de més de 5 milions de socis i sòcies a tot el món treballen a més de 100 països on cada any realitzen centenars de projectes sobre el terreny usant sempre el millor coneixement científic, alhora que actuen per mobilitzar governs, empreses ia tota la societat per salvar espècies en perill, protegir hàbitats amenaçats i lluitar contra el canvi climàtic.

La seva visió a llarg termini és tan simple com ambiciosa: crear un món on la natura i les persones visquin en harmonia.
 
WWF treballa actualment en la conservació de tres biomes: boscos, ecosistemes d'aigua dolça, i oceans i costes. Aquests treballs de la conservació contenen la major part de la biodiversitat mundial, i proporcionen les mercaderies i els serveis ambientals dels quals tota la vida depèn en última instància.
 

WWF promou un acostament efectiu, basat en la ciència a la conservació, que se centra en sis aplicacions de la prioritària preocupació global: boscos, oceans i costes, aigua dolça, espècie en estat d'extinció, i les amenaces insidioses de productes químics tòxics i canvi climàtic. Per a cadascun d'aquestes edicions, WWF ha desenvolupat blancs mesurables, i té en funcionament més de 1.200 projectes d'estudi. Cada dos anys edita l'informe Planeta Viu.

 

Si vols col·laborar amb WWF:

 

 

Acció aliniada amb els ODS

Donant suport a WWF, TRAC continua treballant en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030. L'ODS 13 per l'acció climàtica, l'ODS 14 per la vida submarina, l'ODS 15, per la vida d'ecosistemes terrestres i l'ODS 17 que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes de WWF.

 


 

Paraules clau