L'entitat social Mexcat, que treballa per a la difusió cultural entre Mèxic i Catalunya, ha rebut el suport de TRAC, que ha conegut l'entitat a través dels seus treballs de rehabilitació en el mateix edifici de l'entitat.
 
L'Associació cultural Mexicano Catalana Mexcat té com a objectiu fonamental difondre la cultura mexicana a Catalunya i la catalana a Mèxic buscant sempre el punt que uneix a aquestes dues grans nacions i l'eix principal és la integració a través de la cultura popular, notícies, cinema, exposicions, gastronomia, música i altres activitats.
 
Mexcat neix a l'agost el 2008 treballant principalment a Mèxic la promoció de la cultura catalana. Posteriorment el setembre del 2010 comença a fer activitats regulars a Catalunya promocionant la cultura i buscant un punt de trobada entre les dues cultures.
 
Mexcat realitza tota la seva activitat amb el suport principalment dels socis, que formen part de la comunitat mexicana i catalana, dels socis d'honor i patrocinadors, i de les institucions públiques i privades, al costat de les que col·labora en la realització de projectes d'immigració, cultura, promoció econòmica i solidaritat.

 

Font

Paraules clau

Serveis associats