Donat que la pandèmia pel Covid-19 continua assolant a la població mundial, i a l’espera de què s’aconsegueixi una vacuna que aconsegueixi frenar el seu contagi massiu, TRAC ha iniciat la cinquena fase de la seva “Campanya de suport a sanitaris durant la pandemia”.
 
Aquesta campanya ha consistit en l’entrega de 385 pantalles de protecció facial pel personal sanitari de l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona, centre de referència de l’àrea d’atenció integral de salut de Barcelona Nord, que comprèn cinc districtes de la ciutat de Barcelona i una població de més de 430.000 persones.
 
 
Es tracta d’una nova acció urgent de responsabilitat social corporativa davant l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, i que s’afegeix a la donació de mascaretes FFP2, d’alumini com a material base per la fabricació de pantalles de protecció i d’equips de protecció EPI per a residències d’avis i centres sòciosanitaris, així com el donatiu per paliar la situació d'emergència social al barri del Raval.
 
Amb aquesta acció es pretén donar suport material als metges, infermeres i tot el personal sanitari que es troba directament exposat al Covid-19 pel seu contacte directe amb els grups de risc ingressats diàriament a l’Hospital Vall d’Hebrón.
 
 
El vincle de TRAC amb l’Hospital Vall d’Hebrón ja existia prèviament gràcies al donatiu realitzat al Programa Comik d’Oncologia Pediàtrica de l’Institut de Recerca de l’Hospital. A través d’aquest donatiu, TRAC ha pogut donar suport a la investigació del càncer pediàtric en infants i adolescents que presenten la malaltia localitzada en tumors sòlids.
 
 

Acció aliniada amb els ODS

Amb aquesta acció d'emergència de responsabilitat social corporativa, TRAC referma a la vegada el seu compromís ferm amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, tot seguint els principis de l’ODS 3 de garantir una vida sana i promoure benestar per a totes les persones a totes les edats, i amb l’ODS 17 que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible. En moments de crisi com aquest cal seguir més que mai els principis de sostenibilitat i solidaritat que ens permetran, amb l'ajuda de tots, aconseguir construïr un món millor.

 

Paraules clau