Aquest any tots hem vist les conseqüències de la guerra més de prop que mai i hem desitjat la pau com un dels drets més fonamentals per a tots els pobles.

 
Per això, per cinquè any consecutiu TRAC ha decidit fer una col·laboració amb l'organització Metges sense Fronteres (MSF), convertint els regals de Nadal pels clients en ajuda immediata perquè MSF pugui assistir milers de persones víctimes dels conflictes bèl·lics que assolen el món.
 
Els equips de Metges Sense Fronteres treballen des de fa anys per donar assistència i una mica de calor a persones que viuen en zones en conflicte com Ucraïna i altres països, on la societat civil pateix dramàticament a causa de disputes polítiques.
 
A TRAC col·laborem des de fa temps amb Metges Sense Fronteres per estar al costat dels qui pateixen les terribles conseqüències de la guerra.
 
Així, aquestes festes nadalenques, els clients de TRAC han rebut una felicitació en forma de vídeo, on s'explica en què s'ha convertit el seu regal de Nadal per part de TRAC. Un ajut que ha arribat a milers de persones vulnerables, a tots aquells que més ho necessiten.
 
 
TRAC agraeix als seus clients haver format part d'aquest projecte de MSF tan ple de valor humà, assistencial i social i que torna a reafirmar el nostre ferm compromís amb la responsabilitat social corporativa tant a nivell local com global.
 

Qui són Metges sense Fronteres?

Metges sense Fronteres és una organització d'acció medicohumanitària: assisteix persones amenaçades per conflictes armats, violència, epidèmies o malalties oblidades, desastres naturals i exclusió de l'atenció mèdica. L'acció humanitària és un gest solidari de societat civil a societat civil, de persona a persona, la finalitat de la qual és preservar la vida i alleujar el patiment d'altres éssers humans: aquesta és la raó de ser de l'organització.
 
Gràcies a la independència financera que els atorguen els cinc milions de socis que tenen a tot el món, l'organització decideix qui atén i com, i el seu únic interès és el de les poblacions a què assisteixen. Per millorar la seva situació, també poden donar testimoni per denunciar les situacions que presencien. Però no aspiren a transformar una societat, sinó a permetre superar un període crític: el seu objectiu són les persones, no pas els Estats. És perquè, les seves intervencions són limitades en el temps.
 
 

Una organització humanitària amb Premi Nobel de la Pau

MSF va rebre el Premi Nobel de la Pau el 1999. Els jutges van triar MSF "en reconeixement a la pionera tasca humanitària de l'organització en diversos continents" i per honrar el seu personal mèdic, que ha treballat a més de 80 països i ha donat desenes de milions de persones.
 
"L'acció humanitària és molt més que simple generositat, molt més que simple caritat. El seu objectiu consisteix a construir espais de normalitat enmig del que és profundament anormal." Dr. James Orbinski, President de Consell Internacional de MSF.
 
Coneix millor l'organització Metges sense Fronteres i si t'interessa,  col·labora amb ells.
 

Acció alineada amb els ODS

Amb aquesta acció de responsabilitat social corporativa, TRAC reafirma alhora el compromís ferm amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, seguint els principis de l'ODS 3 de garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones de totes les edats , i amb l'ODS 17 que proposa crear aliances per assolir els objectius de desenvolupament sostenible. En moments difícils cal seguir més que mai els principis de sostenibilitat i solidaritat que ens permetran, amb lajuda de tots, aconseguir construir un món millor.
 

 


 

Paraules clau