TRAC ha col·laborat amb la Campanya de Nadal de la Fundació Mambré, una iniciativa conjunta de les entitats que formen aquesta fundació, amb la finalitat d’aconseguir recursos per millorar la qualitat de vida de les persones sense llar.

La campanya “Aquest Nadal…Ajuda’ns a seguir teixint històries de vida” pretén recollir donatius per aconseguir ampliar fins a 200 la borsa d’habitatges, superar els 250.000 plats de menjar anuals servits a persones sense llar, augmentar el servei de dutxes, i millorar i augmentar l’acompanyament laboral i formatiu per més de 150 persones sense llar per tal d’oferir-los oportunitats de feina.

Conscient de la importància que significa tenir un sostre on viure i una oportunitat laboral per aquelles persones a qui la vida els hi ha près tot, TRAC s’ha sumat a aquesta campanya realitzant un donatiu.

La Fundació Mambré, és una entitat que treballa per acompanyar les persones sense llar en la seva lluita per un habitatge digne i per la inserció social i laboral, de la mà de les seves entitats membres: Arrels Fundació, Assís Centre d’Acollida, Companyia de les Filles de la Caritat i l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.  

Des d’aquesta entitat s’entén que l’accés a una llar és un pas fonamental per a la reinserció social, i que tant l’entrada al mercat laboral com l’habitatge són les condicions necessàries per poder assolir l’autonomia personal i social. 

 

Col·laboració aliniada amb els ODS

Donant suport a la Fundació Mambré, TRAC segueix el camí marcat pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides en l'Agenda 2030. L'ODS 1, sobre el fi de la pobresa, l'ODS 2, de fam zero, l'ODS 10, sobre la reducció de les desigualtats i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els quatre objectius que TRAC afavoreix formant part del projecte d'ajuda per a les persones sense llar.

 

Si vols col·laborar amb la Fundació mambré per la inclusió social de les persones sense llar:

 

Font

Paraules clau