En motiu del cinquantè aniversari del despatx d'advocats Jausas, TRAC ha col·laborat en una iniciativa benèfica organitzada pel bufet, en favor d'un projecte per investigar la malatia neuromuscular de Duchenne i la seva variant de Becker.

Les donacions s'han realitzat a l'Hospital de Sant Joan de Déu, un referent a nivell espanyol en la investigació i en l'aplicació de teràpies pels afectats per aquest tipus de malalties neuromusculars. En aquests moments, hi ha 200 nens tractats per aquesta malaltia a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Durant els actes de celebració dels seus 50 anys, Jausas ha aconseguit recaptar un total de 22.620€ destinats a la investigació d'aquesta malaltia.

 

 

Col·laboració alineada amb els ODS

Donant suport al Projecte per investigar la malatia neuromuscular de Duchenne i la seva variant de Becker de l'Hospital Sant Joan de DéuTRAC dóna un nou pas en el camí dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030. L'ODS 3, sobre la salut i benestar, l'ODS 9, que dóna suport a la investigació científica, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els tres objectius que TRAC afavoreix ajudant al desenvolupament de la recerca clínica en malalties minoritàries.
 
 
Si vols col·laborar amb l'Hospital Sant Joan de Déu:

 


 

Font

Paraules clau