TRAC dóna suport a Pla Internacional des de 2021, com una acció més dins del nostre compromís convençut amb la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Pla International va néixer a Espanya el 1937 impulsada pel periodista britànic John Langdon-Davies. Als seus inicis es denominava “Foster Parents Plan for Children in Spain” (Pla de Famílies d'Acollida per a Nens d'Espanya) i tenia com a objectiu ajudar els nens i les nenes que van quedar orfes durant la Guerra Civil espanyola.

Langdon-Davies creia que havia d'existir una relació personal entre el nen i el padrí, només així era possible que rebés l'atenció necessària. Aquesta màxima continua sent un dels pilars de Pla International. El simple fet de pensar que els problemes a què s'enfronta un nen es poden reflectir a la seva vida, ajuda les persones a veure la cara humana de la pobresa i, el que és encara més important, els ensenya a poder ser d'ajuda .
 
Pla International realitza activitats d'ajuda en zones de guerra, organitza plans d'assistència en casos d'emergència i duu a terme projectes a llarg termini per ajudar els nens i nenes, les famílies i les comunitats en països en vies de desenvolupament.
 
Durant 80 anys, Pla international ha treballat amb els nens i les nenes, les seves famílies i les seves comunitats. La seva tasca incansable basada en la responsabilitat social i la transparència ha fonamentat la seva reputació com una agència d'ajuda humanitària destacada per l'ètica, l'eficàcia i el compromís posat en cadascun dels seus projectes.
 
 
Vols conèixer millor els projectes de Pla Internacional?:

 

 

Acció aliniada amb els ODS

Donant suport a Pla Internacional, TRAC continua treballant en els ODS plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030L'ODS 1 per la fi de la pobresa, l'ODS 2 per la fam zero, l'ODS 3 per la salut i el benestar, l'ODS 4 per l'educació de qualitat, l'ODS 5 per la igualtat de gènere, l'ODS 10 per la reducció de les desigualtats, i l'ODS 17 per crear aliances per aconseguir els ODS, són els set objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes de Pla Internacional.

 


 

Paraules clau