Des de 2021 TRAC dóna suport a l'associació internacional Amnistia Internacional com una acció més dins del nostre compromís convençut amb la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Amnistia Internacional és una organització global i independent de més de 10 milions de persones que actuen contra la injustícia defensant els drets humans a tot el món. El 1977 va ser guardonada amb el Premi Nobel de la Pau per la seva ferma lluita contra la tortura arreu del món. 

Al llarg dels anys, els drets humans han passat d'ocupar un lloc marginal a estar en primer pla dels assumptes mundials. Amnistia Internacional ha anat ampliant les reivindicacions i ha passat de demanar l'alliberament de presos i preses polítics a defensar l'espectre complet dels drets humans. La seva feina protegeix i empodera la gent de diverses maneres, amb l'abolició de la pena de mort, la protecció dels drets sexuals i reproductius, la lluita contra la discriminació o la defensa dels drets de persones refugiades i migrants, entre d'altres. Alça la veu en nom de tots els qui veuen amenaçades la seva llibertat i dignitat.

"Fins que no hagi estat posat en llibertat el darrer pres de consciència, fins que no hagi estat tancada la darrera cambra de tortura, fins que no s'hagi fet realitat per a les persones del món la Declaració Universal de Drets Humans de les Nacions Unides, no haurem fet la nostra feina". Peter Benenson, fundador d'Amnistia Internacional.
 
 
Si voleu col·laborar amb Amnistia Internacional:
 
 

Acció aliniada amb els ODS

Donant suport a l'associació internacional Amnistia Internacional, TRAC continua treballant en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030. L'ODS 10 sobre la reducció de les desigualtats, l'ODS 16 sobre la pau, la justícia i les institucions sòlides, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els tres objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes humanitaris d'Amnistia Internacional.

 


 

Paraules clau