TRAC dóna suport a l'entitat humanitària de l'ACNUR des de l'any 2021 com una acció més dins del nostre compromís convençut amb la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 
L'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats va ser establerta el 14 de desembre de 1950 per l'Assemblea General de les Nacions Unides. L'agència té el mandat de dirigir i coordinar l'acció internacional per protegir els refugiats a nivell mundial.
 
L'ACNUR treballa per garantir que totes les persones que s'han vist obligades a deixar casa seva a causa de la violència, la persecució, la guerra o els desastres tinguin dret a buscar protecció i trobar un lloc segur. Des dels seus inicis, l'entitat humanitària ha enfrontat múltiples crisis a diferents continents i ha brindat assistència vital a persones refugiades, sol·licitants d'asil, desplaçades internes i apàtrides, moltes de les quals no tenen a qui acudir.
 
L'ACNUR ajuda a salvar vides ia construir millors futurs per a milions de persones obligades a abandonar casa seva. El seu dedicat personal treballa a 132 països a tot el món, des de grans capitals fins a zones de difícil accés, que sovint resulten perilloses. Sense importar on arribin les persones refugiades, l'ACNUR col·labora estretament amb els governs per garantir que s'observi la Convenció sobre l'Estatut dels Refugiats del 1951.
 
Si també vols col·laborar amb l'Acnur, l'Agència de l'ONU pels refugiats:
 

Acció aliniada amb els ODS

Donant suport a l'entitat humanitària de l'ACNUR, TRAC continua treballant en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030. L'ODS 1, sobre la fi de la pobresa, l'ODS 2, sobre la fam zero, l'ODS 3, sobre la salut i el benestar, l'ODS 7, sobre l'energia assequible, l'ODS 10 sobre la reducció de les desigualtats, l'ODS 12 sobre el consum responsable, l'ODS 16 sobre la pau, la justícia i les institucions sòlides, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els vuit objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes humanitaris de l'ACNUR.

 


 

Paraules clau