En el marc de la celebració del vintè aniversari de l'empresa, TRAC està impulsant quatre projectes de responsabilitat social corporativa al districte de Ciutat Vella.
 
Amb la col·laboració de l'entitat Fundació Tot Raval, una plataforma que agrupa 60 associacions, institucions, persones i empreses vinculades al Raval, TRAC ha pogut contactar amb quatre entitats socials que tenien necessitats de rehabilitació als seus locals.
 
En aquests moments, els tècnics de Trac ja han acabat els treballs a la primera entitat, Verdallar, una empresa d'inserció laboral, sense ànim de lucre, creada per la Fundació Benallar, per atendre els sectors més desfavorits de la societat i amb una visió ecològica de la vida i de la feina.
 
Aquesta entitat necessitava realitzar una instal·lació elèctrica al seu local del carrer Joaquim Costa 63, on emmagatzemen productes i guarden els tricicles amb els que realitzen el repartiment dels productes d'alimentació ecològics que ells mateixos produeixen.
 
Després de veure les possibilitats que oferia el local, els tècnics de TRAC van realitzar la instal·lació de dos punts de llum (pantalles fluorescents) i un endoll per a cada espai, dels quatre que conformen el local. A més van preparar el butlletí per poder donar d'alta la llum. En aquests moments el local-magatzem de Verdallar ja disposa d'instal·lació elèctrica, després de tres anys de funcionar a les fosques.

 


LLEGIR: Carta d'agraïment de Verdallar
 

Font

Paraules clau

Serveis associats