El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona ha organitzat els dies 21 i 22 de novembre de 2013 la tercera edició del Simposi Tradició i Innovació en Rehabilitació. En aquesta ocasió, el fòrum de debat tècnic i d'intercanvi de coneixements ha anat enfocat al tema de les obres de rehabilitació i la millora de l'aïllament tèrmic com a rehabilitació energètica.

Trac ha estat present en el 3er Simposium com a empresa col·laboradora, igual que ja va fer en els anteriors simposiums (1er i 2on) organitzats pel CAATEEB.

Cadascun dels temes ha estat tractat per un reconegut expert del sector i a continuació diferents empreses han presentat la seva experiència, els seus productes i els seus serveis en el camp de la rehabilitació.

En paral·lel al simposi, del 7 al 22 de novembre, a la sala d'exposicions del Col·legi, s'ha organitzat un espai expositiu en el qual les empreses participants han pogut mostrar a tots els col·legiats i interessats els seus productes específics per a la rehabilitació.

 
 

Col·laboració alineada amb els ODS

Donant suport les iniciatives del CAATEEB, TRAC dóna el seu suport als principis declarats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en la seva Agenda 2030. L'ODS 11, de ciutats i comunitats sostenibles, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els dos objectius que TRAC afavoreix col·laborant amb les propostes del CAATEEB.
 

 

Font

Paraules clau

Serveis associats