El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona ha organitzat els dies 21 i 22 de novembre de 2013 la tercera edició del Simposi Tradició i Innovació en Rehabilitació. En aquesta ocasió, el fòrum de debat tècnic i d'intercanvi de coneixements ha anat enfocat al tema de les obres de rehabilitació i la millora de l'aïllament tèrmic com a rehabilitació energètica.

Trac ha estat present en el 3er Simposium com a empresa col·laboradora, igual que ja va fer en els anteriors simposiums (1er i 2on) organitzats pel CAATEEB.

Cadascun dels temes ha estat tractat per un reconegut expert del sector i a continuació diferents empreses han presentat la seva experiència, els seus productes i els seus serveis en el camp de la rehabilitació.

En paral·lel al simposi, del 7 al 22 de novembre, a la sala d'exposicions del Col·legi, s'ha organitzat un espai expositiu en el qual les empreses participants han pogut mostrar a tots els col·legiats i interessats els seus productes específics per a la rehabilitació.

 
 

 

Font

Paraules clau

Serveis associats