En el marc de la celebració del vintè aniversari de TRAC, l'empresa ha finalitzat les tasques de manteniment del local de l'entitat social Impulsem que es troba al barri del Raval.

Es tracta del tercer projecte social, dels quatre en total que TRAC durà a terme per celebrar el seu aniversari i que suposen un pas més en el seu compromís amb la responsabilitat social corporativa. Amb aquests quatre projectes Trac pretén atendre les necessitats de rehabilitació d'entitats del districte de Ciutat Vella que duen a terme tasques de tipus social.

Es tracta d'oferir allò que l'empresa sap fer i que ja porta vint anys fent, que és rehabilitar, tot ajudant a millorar les condicions dels locals d'entitats que realitzen una gran tasca social a la ciutat de Barcelona.

En aquests moments ja han finalitzat les tasques de manteniment del local d'Impulsem, una entitat adreçada a la formació i a la integració social i laboral de col·lectius en risc d'exclusió social. El 70% de la població que atenen són joves de fracàs escolar.

Aquesta entitat tenia la necessitat de solucionar problemes d'humitats i d'entrada d'aigua de les claraboies i finestres del seu local al carrer Tàpies 6.

Per solucionar aquests problemes d'humitats, ha estat necessari realitzar una sèrie d'intervencions:

  • Segellar vidres i possibles zones de fuita d'aigua de tres claraboies (1,30 x 2m aprox.).
  • Desembussar el caneló de recollida d'aigües de coberta.
  • Solucionar l'entrada d'aigua a finestra que dóna a l'accés a l'escala de cargol interior.
  • Revisar estanquitat de finestres de sala del primer pis, (5-6 ml) i pintar finestres (esmalt). Fer funcionals les finestres bloquejades pel seu estat de deteriorament i col·locar neoprè per provocar tancament estanc.

A partir d'ara, el local de l'entitat ja no patirà els problemes d'humitats i podrà garantir l'estanquitat de les seves instal·lacions per seguir oferint formació als col·lectius que més ho necessiten.


 

Font

Paraules clau

Serveis associats