Des de 2021 TRAC dóna suport a UNICEF, com una acció més dins del nostre compromís convençut amb la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 
El Fons de les Nacions Unides per a la Infància o UNICEF és un programa de l'Organització de les Nacions Unides, que proveeix ajuda humanitària i de desenvolupament a nens i mares en països en desenvolupament. És un dels membres i la comissió executiva de la United Nations Development Group.
 
UNICEF treballa en 193 països i territoris per ajudar a garantir als infants el dret a sobreviure i a desenvolupar-se des de la primera infància fins a l'adolescència, proporcionant aliments, roba i atenció mèdica als nens del món als països on fan aquestes tasques; i ha intentat, així mateix, satisfer les seves altres necessitats. També és el principal proveïdor de vacunes per als països en desenvolupament; treballa per millorar la salut i la nutrició de la infància, l'abastament d'aigua i el sanejament de qualitat, l'educació bàsica de qualitat per a tots els nens i nenes; i per la seva protecció contra la violència, l'explotació i la VIH/Sida.
 
UNICEF està finançat íntegrament per les contribucions voluntàries d'individus, empreses, fundacions i governs. Se li va atorgar el Premi Nobel de la Pau el 1965.
 
Les prioritats d'UNICEF són oferir ajuda principalment en zones d'extrema pobresa, especialment a Àfrica i a altres latituds del món. Està enfocada principalment en aquestes 5 àrees de treball:
 
  • La supervivència i el desenvolupament de la infància.
  • L'Educació Bàsica i la igualtat de gènere, incloent-hi l'educació de les nenes.
  • La protecció dels nens i les nenes contra la violència, l'explotació i l'abús.
  • La Sida i els nens i nenes.
  • Polítiques de vigilància dels drets dels nens i les nenes.

 

Vols conèixer millor i col·laborar amb Unicef?:

 

 

Acció aliniada amb els ODS

Donant suport a UNICEF, el Programa de l'ONU dirigida a l'infantesa, TRAC continua treballant en els ODS plantejats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030. L'ODS 1 per la fi de la pobresa, l'ODS 2 per la fam zero, l'ODS 3 per la salut i el benestar, l'ODS 4 per l'educació de qualitat, l'ODS 10 per la reducció de les desigualtats, i l'ODS 17 per crear aliances per aconseguir els ODS, són els sis objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes d'UNICEF.

 

 


 

Paraules clau