Acte de renovació del conveni amb Francesc Mañas, administrador de TRAC, i Antoni Aguilera, president de Creu Roja Catalunya.

 

Conveni de col·laboració de TRAC amb la Creu Roja 2019

 
La Creu Roja Catalunya ha renovat, a data 3 de maig de 2019, el conveni de col·laboració que manté amb TRAC Rehabilitació d’Edificis des de l'any 2014. L’objectiu del conveni és promoure accions de solidaritat i benestar social, amb especial atenció a la infància i les famílies amb dificultats. L’acord ha estat signat per Francesc Mañas, administrador de Trac, i Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya.
 
Durant el 2019, l'aportació de TRAC es destinarà a un total de 4 projectes d’atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat que duu a terme la Creu Roja:
 
  • Suport a l’Alimentació Infantil
  • Vulnerabilitat energètica
  • Atenció integral a persones sense llar
  • Programa d’Acollida i Integració de la població refugiada
Amb aquesta última donació, TRAC ja suma un total de 52.000€ en donacions a la Creu Roja durant 6 anys consecutius, que hauran suposat un total de 3.570 ajudes alimentàries per a nens en situació de pobresa i 133 ajuts al Programa de Pobresa energètica per a famílies beneficiàries que hauran pogut cobrir amb tranquil·litat les despeses d'habitatge. El compromís de TRAC amb la Creu Roja dins de l'àmbit de la responsabilitat social corporativa de l'empresa és ferm i a llarg termini.
 

 

Resum de la col·laboració de TRAC en anys anteriors

Any 2018

Les aportacions de TRAC a l'Aliança per l'Alimentació Infantil han suposat 66 ajudes en forma de targetes prepagament per la compra d'aliments a establiments de proximitat i accedir a productes frescos per aconseguir una dieta equilibrada. I en el projecte de Vulnerabilitat Energètica TRAC ha aportat l'equivalent a 13 ajudes a famílies que no podien fer front al pagament dels subministres elèctrics, d'aigua i gas del seu habitatge. Amb això s'ha aconseguit millorar la qualitat de vida a aquestes llars, ja que s'han evitat talls de subministrament i s'ha reduït el cost de les factures.

 

 

Any 2017

TRAC ha pogut oferir suport econòmic a famílies vulnerables en la compra de productes frescos, per tal de garantir una alimentació equilibrada i saludable als seus infants. En total s'han pogut donar ajuts a 66 famílies, per import de 76€/mes per infant. Amb la donació de Trac també s'ha pogut permetre que 16 famílies amb dificultats poguessin pagar els subministraments de llum, gas i aigua.

donació creu roja

 

Any 2016

L'aportació de TRAC durant el 2016 va aconseguir aportar 1.714 ajuts alimentaris a infants en situació vulnerable, per garantir un plat al dia de qualitat i saludable. Amb aquests ajuts s'ha aconseguit cobrir la quota de menjador escolar dels infants, les famílies dels quals no poden assumir aquesta despesa.

ayudas creu roja

 

Any 2015

Amb la donació que TRAC va realitzar el passat 2015, es van aconseguir donar 1.714 ajuts alimentaris a infants en situació vulnerable gràcies a l'Aliança humanitària per a l'Alimentació Infantil, i 36 ajuts per garantir l'accés a subministraments bàsics de llum, gas i aigua a través del programa de Pobresa energètica.

 

ayudas creu roja

 

Any 2014

Amb la donació que TRAC va realitzar l'any 2014, l’equivalència en beneficiaris va ser de 10 infants becats del projecte de Beques Menjador, i 50 famílies van disposar de 68 ajuts a través del programa de Pobresa energètica.

ayudas creu roja

 

Col·laboració aliniada amb els ODS

Donant suport a aquestes entitats humanitàries com la Creu Roja, TRAC fa un nou pas en el camí dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides en l'Agenda 2030. L'ODS 1, sobre el la fi de la pobresa, l'ODS 3, sobre la fam zero, l'ODS 10 sobre la reducció de les desigualtats, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els quatre objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes humanitaris de la Creu Roja.

 
 
Vols col·laborar amb la Creu Roja?:

 

Paraules clau