Després d'anys implicats en diferents projectes socials i de cooperació, el compromís de TRAC en l'àmbit de la responsabilitat social corporativa fa un pas més i engega una nova iniciativa per la reutilització de lones i la donació de material. Es tracta d'un projecte que té com a objectiu donar un segon ús, una nova vida al material que TRAC ja no necessita després de finalitzar les obres o quan cal renovar les lones de les bastides a causa del seu desgast.
 
Amb aquesta idea i coneixent l'ampli ventall d'entitats socials que hi ha al nostre país i que contínuament necessiten aportacions per poder tirar endavant la seva tasca social, TRAC realitza periòdicament donacions de material a entitats socials amb les que ens sentim vinculats:

 

IMMIGRACIÓ USOC

 
TRAC subministra material sobrant d'obra a l'Àrea d’Immigració de la Unió Sindical Obrera de Catalunya, que acull a persones immigrades oferint-los cursos d’immersió lingüística, assessorament legal i informàtica, per tal que puguin dur a terme petites reparacions puntuals als diferents locals que tenen distribuïts per tota la geografia catalana.

 

CÀRITES

 
Hem realitzat donació de mobiliari d'oficina a Càrites, entitat de l'església catòlica que treballa per l'acció social, la sensibilització de la societat i la denúncia de les situacions d'injusticia social, per tal de què el pugui reutilitzar qui més el necessiti.
 
 

APSOCECAT

 
Hem donat lones desgastades a l'entitat Apsocecat, que ajuda a les persones amb sordceguesa, perquè puguin realitzar una intervenció artística per conscienciar a la població de la seva problemàtica en un hort social que els ha cedit l'Ajuntament de Barcelona.
 

FREITAG

 
 
Hem fet donació de lones desgastades de les nostres bastides per a reutilitzar-les convertint-les en material base per a la fabricació de bosses i roba ecològica de la marca suïssa Freitag. Una manera de protegir el medi ambient evitant la destrucció contaminant d'aquest material.
 

 


 

Paraules clau

Serveis associats