Un any més, TRAC ha col·laborat amb la Fundació Educació Solidària de l'escola Pia per impulsar el projecte de l’ampliació del centre de secundària de Thiaroye, en un barri de la població de Pikine, a la perifèria de Dakar (Senegal).

En aquesta població hi viuen unes 350.000 persones, la major part en famílies en situació de pobresa i d'exclusió social. Aquesta situació de marginalitat afecta especialment els infants i els joves, més de la meitat dels quals no poden anar a escola per manca de places escolars i de recursos econòmics.

Durant el curs 2014-15 va començar la construcció d’un nou edifici per al cicle de secundària, que permetrà desdoblar tant el cicle de primària com el de secundària, oferir el cicle de batxillerat i, en definitiva, poder  escolaritzar més nois i noies de Thiaroye. L’escola té escolaritzats 600 alumnes (375 a primària i 225 a secundària).

El projecte d’enguany consisteix en aportar fons per continuar amb la construcció del Collège Kalassans de Thiaroye. TRAC reafirma el seu compromís amb aquest projecte donant-li suport un any més des de l’àmbit de la responsabilitat social corporativa.


 

Paraules clau

Serveis associats