Un any més, TRAC ha col·laborat amb la Fundació Educació Solidària de l'escola Pia per impulsar el projecte de l’ampliació del centre de secundària de Thiaroye, en un barri de la població de Pikine, a la perifèria de Dakar (Senegal).

En aquesta població hi viuen unes 350.000 persones, la major part en famílies en situació de pobresa i d'exclusió social. Aquesta situació de marginalitat afecta especialment els infants i els joves, més de la meitat dels quals no poden anar a escola per manca de places escolars i de recursos econòmics.

Durant el curs 2014-15 va començar la construcció d’un nou edifici per al cicle de secundària, que permetrà desdoblar tant el cicle de primària com el de secundària, oferir el cicle de batxillerat i, en definitiva, poder  escolaritzar més nois i noies de Thiaroye. L’escola té escolaritzats 600 alumnes (375 a primària i 225 a secundària).

El projecte d’enguany consisteix en aportar fons per continuar amb la construcció del Collège Kalassans de Thiaroye. TRAC reafirma el seu compromís amb aquest projecte donant-li suport un any més des de l’àmbit de la responsabilitat social corporativa.

 

 

Col·laboració aliniada amb els ODS

Donant suport a la Fundació Educació Solidària, TRAC segueix el camí marcat pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides en l'Agenda 2030. L'ODS 4, sobre el dret a rebre una educació de qualitat, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els dos objectius que TRAC afavoreix formant part dels projectes educatius internacionals de la Fundació Educació Solidària.

 

Si t'interessa conèixer més la feina que es fa des de la Fundació Educació Solidària:

 

Paraules clau