TRAC ja ha desmuntat la primera fase de l'obra i d'aquí a unes setmanes desmuntarà la bastida restant perquè aquest singular edifici torni a lluir el seu intens color blau original.

Entre els treballs realitzats s'ha eliminat l'antic revestiment de l'edifici creat a base de morters pobres de CP, s'han reparat patologies de formigó estructural, s'han recuperat grossors, nivells i plànols d'estuc, s'han derrocat i reconstruït part de les baranes d'obra de les balconades i s'ha segellat qualsevol possible via d'entrada d'aigua al nou revestiment.

També s'ha col·locat una peça de coberta de murs a base de formigó polímer tenyit en massa, s'han realitzat treballs de pintura de fusteries i baranes, i s'han actualitzat instal·lacions elèctriques de terrasses.

Finalment, s'ha revestit l'edifici complet amb un sistema a base de dues capes de morter de base Webercal armat amb malla de repartiment i un acabat a força de morter acrílic tipus Webertene amb una concentració de pigments especials color blau cobalt per aconseguir la intensitat i l’estabilitat del color blau, un dels grans reptes d'aquest projecte de rehabilitació. Aviat, l'obra acabada.

 
 

 

Paraules clau

Serveis associats