En motiu de les festes nadalenques, aquest any TRAC ha decidit realitzar una col·laboració amb l'organització Metges sense Fronteres (MSF), convertint els regals de Nadal pels clients en ajuda immediata perquè MSF pugui assistir a milers de persones víctimes de desastres naturals, desplaçaments, epidèmies o conflictes armats.
 
Així, aquest Nadal TRAC ha pogut arribar molt més lluny, salvant moltes vides que lamentablement es troben atrapades en situacions d'emergència. TRAC agraeix als seus clients l'haver format part d'aquest projecte de MSF tan ple de valor humà, assistencial i social i que reafirma un cop més el nostre ferm compromís amb la responsabilitat social corporativa tant a nivell local com global.
 
Targeta solidària de MSF rebuda pels clients de TRAC aquest Nadal

 

En què es converteixen els regals solidaris de Nadal de Metges sense Fronteres?

Amb aquesta donació en forma de regal solidari es pot ajudar de múltiples maneres, fent front a problemes tan greus com la desnutrició infantil, dotant d'assistència mèdica a dones durant el part, o vacunant a nens contra la pneumònia, una de les principals causes de mortalitat infantil en moltes zones d'emergència o conflicte.

Metges sense Fronteres és una organització d'acció medicohumanitària: assisteix a persones amenaçades per conflictes armats, violència, epidèmies o malalties oblidades, desastres naturals i exclusió de l'atenció mèdica. L'acció humanitària és un gest solidari de societat civil a societat civil, de persona a persona, la finalitat és preservar la vida i alleujar el sofriment d'altres éssers humans: aquesta és la raó de ser de l'organització.
 
Gràcies a la independència financera que els atorguen els cinc milions de socis que tenen a tot el món, l'organització decideix a qui atén i com, i el seu únic interès és el de les poblacions a les quals assisteixen. Per tal de millorar la seva situació, també poden prestar testimoni per denunciar les situacions que presencien. Però no aspiren a transformar una societat, sinó a permetre superar un període crític: el seu objectiu són les persones, no els Estats. Per aquest motiu, les seves intervencions són limitades en el temps.
 
Metges Sense Fronteres va rebre el Premi Nobel de la Pau el 1999. Els jutges van triar a MSF "en reconeixement a la pionera tasca humanitària de l'organització en diversos continents" i per honrar al seu personal mèdic, que ha treballat en més de 80 països i atès a desenes de milions de persones.
 
 
 
"L'acció humanitària és molt més que simple generositat, molt més que simple caritat. El seu objectiu consisteix a construir espais de normalitat enmig del que és profundament anormal."  Dr. James Orbinski, President del Consell Internacional de MSF.
 
 
 
Coneix millor l'organització Metges sense Fronteres i si t'interessa, col·labora amb ells.
 

 

Font

Paraules clau