En aquests moments, i amb més convenciment que mai, des de TRAC volem continuar la línia de suport a projectes RSC de tots els àmbits: local, internacional, social, humanitari, sanitari i educatiu amb els que ja venim col·laborant des de l'any 2014.
 
Com a altaveu dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, TRAC està molt compromès a oferir ajuda social tant a nivell nacional com internacional. Es tracta d'un compromís empresarial profund que busca oferir un retorn social directe i treballar en la construcció d'una realitat molt més justa i sostenible per a tothom.
 
Els ODS 1-2-3-4-10 parlen directament de mesures per combatre la pobresa, la fam, les epidèmies, la manca d'educació i les desigualtats, i els projectes RSC amb què TRAC col·labora treballen per pal·liar tots aquests problemes a nivell nacional i internacional.
 
 

Projectes de col·laboració TRAC-RSC 2020

Des TRAC ens sentim molt orgullosos del suport que anualment aconseguim atorgar a diferents entitats de l'àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa. Cada any valorem nous projectes amb els quals col·laborar, alhora que continuem donant suport a les entitats amb les que ja tenim un fort compromís adquirit.
 
Així, aquest 2020 les entitats i projectes RSC amb els quals TRAC col·laborarà són els següents:

 

Creu Roja

 • Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil.
 • Projecte de Vulnerabilitat energètica per a famílies sense recursos.
 • Atenció integral per a persones sense llar.
 • Programa d'Acollida i Integració de la població refugiada.
 
 

GAVI Alliance

 • Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil que lluita contra el problema d'abast mundial de la mortalitat en menors d'edat.

 

Médicos sin Fronteras

 • Regals de Nadal solidaris convertits en ajudes d'emergència immediata per assistir a víctimes de desastres naturals, desplaçaments, epidèmies o conflictes armats.

 

Institut d'Investigació de l'Hospital Vall d'Hebrón

 • Suport a l'Àrea d'investigació d'Oncologia Infantil de l'Hospital Vall d'Hebron. Programa Comik de medicina personalitzada en tumors sòlids infantils.

 

Fundació Educació Solidària

 • Projecte educatiu per a subvencionar una aula de psicomotricitat i un espai socioemocional pels alumnes de l'Institut Josep Calassanç de Mexicali (Mèxic).

 

Fundació Tot Raval

 • Projecte de reforma de la nova seu social de la Fundació Tot Raval, que aglutina les diferents entitats socials del barri de Raval.

 

REutilización social TRAC

 • Reutilització de lones d'obra i donació de material a diferents entitats socials, per fomentar una economia social circular.

 

AADIPPA-COAC

 • Patrocini de les Jornades anuals sobre Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic de l'Agrupació per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

 

 


 

Paraules clau