Prototip d'escala més segura i estable

TRAC fa un pas endavant per millorar la seguretat dels accessos a les seves bastides. Pensant a oferir sempre el millor als nostres clients i al nostre personal d'obra, hem encarregat el disseny d'un nou prototip d'escala d'accés que incorpora millores a les escales convencionals utilitzades en la rehabilitació d'edificis.
 
En aquests moments, el nou prototip ja ha estat aprovat i se n'ha validat la seva funcionalitat. La inversió per dur a terme el canvi de les noves escales a totes les bastides TRAC ja està aprovada i està previst tenir-les totes a finals d'aquest any.
 

Baranes laterals

El nou prototip d'escala d'accés incorpora unes baranes laterals que permeten agafar-se amb les dues mans mentre es puja o es baixa de l’escala, augmentant així la seguretat i impedint al personal d'obra tenir les mans ocupades mentre es realitza l'acció. A més, aquesta escala és extensible, així com les seves baranes, de forma que s’adapta fàcilment a les diferents alçades de les bastides.
 

Estabilitzador per evitar desplaçaments

També hem buscat una màxima estabilitat de l'escala tot incorporant un estabilitzador a la seva part inferior i uns imants a la part superior que minimitzen el risc d'un possible desplaçament lateral de l’escala o de què es pugui bolcar quan el personal pugi i baixi.
 

Més Prevenció de Riscs Laborals

Amb aquesta escala el que es pretén millorar en l'àmbit de la Prevenció de Riscs Laborals és una major seguretat en accedir a les nostres bastides a través de les escales de mà. Des de TRAC creiem que els riscs laborals en l'àmbit de la rehabilitació es poden prevenir invertint en més seguretat i salut pels treballadors i fomentant sempre unes bones pràctiques laborals.
 

 


 

Paraules clau

Serveis associats