Per tercer any consecutiu TRAC ha decidit realitzar una col·laboració amb l'organització Metges sense Fronteres (MSF), convertint els regals de Nadal pels clients en ajuda immediata perquè MSF pugui assistir a milers de persones víctimes de desastres naturals, desplaçaments, epidèmies o conflictes armats.
 
Aquestes festes nadalenques, els clients de TRAC han rebut una felicitació en forma de vídeo, en el qual s'explica en què s'ha convertit el seu regal de Nadal per part de TRAC. Una ajuda que ha arribat a milers de persones vulnerables afectades per la Covid-19 a tot el món. 
 

TRAC agraeix als seus clients haver format part d'aquest projecte de MSF tan ple de valor humà, assistencial i social i que reafirma un cop més el nostre ferm compromís amb la responsabilitat social corporativa tant a nivell local com global.
 

Qui són Metges sense Fronteres?

Metges sense Fronteres és una organització d'acció medicohumanitària: assisteix a persones amenaçades per conflictes armats, violència, epidèmies o malalties oblidades, desastres naturals i exclusió de l'atenció mèdica. L'acció humanitària és un gest solidari de societat civil a societat civil, de persona a persona, la finalitat és preservar la vida i alleujar el sofriment d'altres éssers humans: aquesta és la raó de ser de l'organització.
 
Gràcies a la independència financera que els atorguen els cinc milions de socis que tenen a tot el món, l'organització decideix a qui atén i com, i el seu únic interès és el de les poblacions a les quals assisteixen. Per millorar la seva situació, també poden prestar testimoni per denunciar les situacions que presencien. Però no aspiren a transformar una societat, sinó a permetre superar un període crític: el seu objectiu són les persones, no els Estats. Per aquest motiu, les seves intervencions són limitades en el temps.
 
 

Una organització humanitària amb Premi Nobel de la Pau

MSF va rebre el Premi Nobel de la Pau el 1999. Els jutges van triar a MSF "en reconeixement a la pionera tasca humanitària de l'organització en diversos continents" i per honrar al seu personal mèdic, que ha treballat en més de 80 països i atès desenes de milions de persones.
 
 
"L'acció humanitària és molt més que simple generositat, molt més que simple caritat. El seu objectiu consisteix a construir espais de normalitat enmig del que és profundament anormal." Dr James Orbinski, President de Consell Internacional de MSF.
 

Col·laboració aliniada amb els ODS

Donant suport a entitats humanitàries com Metges sense Fronteres, TRAC fa un nou pas en el camí dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per les Nacions Unides en l'Agenda 2030. L'ODS 3, sobre la salut i benestar, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els dos objectius que TRAC afavoreix col·laborant amb la organització medicohumanitària.

 
 
 
 
Coneix millor l'organització Metges sense Fronteres i si t'interessa, col·labora amb ells.

 

Paraules clau