El GRC (Glass Fibre Reinforced Concrete) o microformigó reforçat amb fibra de vidre és un material molt utilitzat en el món de la rehabilitació, de fet, actualment és la modalitat de manufactura més utilitzada en solucions de façana, per l'estalvi de temps que suposa l'aplicació de panells de revestiment de gran format. La seva aplicació més freqüent és en façanes i tancaments, en especial en panells usats com a revestiment.
 
A TRAC coneixem les virtuds d'aquest material i les enormes possibilitats que ofereix en el món de la rehabilitació, com la seva total perdurabilitat, alta resistència a flexió i impacte, incombustible i impermeabilitat, durabilitat davant d'agents atmosfpèrics i de corrosió.  
 
En aquest vídeo que hem preparat, podeu veure com a TRAC realitzem obres de rehabilitació utilitzant panells de GRC com a revestiment de balcons. Obres com Bailén 50, Pl. Sanllehy 8-10 i Bruc 176, en són alguns exemples.
 
Si esteu pensant en realitzar una obra de rehabilitació i voleu evitar sobrecàrregues innecessàries en l'estructura del vostre edifici, el microformigó reforçat amb fibra de vidre és una solució perfecta, per l'estalvi que suposa en costos i temps d'aplicació.

 

 


 

Paraules clau

Serveis associats