Des d'avui a la web de TRAC podeu veure un nou vídeo sobre la nostra dilatada experiència en rehabilitació de grans edificis. Es tracta d'una mostra d'algunes de les obres més representatives que hem dut a terme tant a la província de Barcelona, Tarragona com Girona.
 
Aquest vídeo va dirigit als usuaris que via web estiguin buscant una rehabilitadora especialitzada en rehabilitació de grans edificis i grans comunitats
 
La rehabilitació de grans edificis, gratacels, grans comunitats de propietaris o mancomunitats requereix de molta experiència, especialització en la gestió, en el control de qualitat, en el tracte i comunicació amb els propietaris i veïns durant l’obra, i d'una estructura empresarial especialitzada, sòlida i solvent al darrera, que pugui assumir el flux de tresoreria i el finançament.
 
TRAC és una empresa amb la mida adequada per absorbir la complexitat d'aquest tipus d'obres, assegurar l'èxit de tot el procés de rehabilitació i confirmar la garantia post obra necessària amb el pas dels anys.
 
Podeu veure com portem 20 anys treballant en el món de la rehabilitació dels grans edificis amb aquesta mostra d'algunes de les nostres obres més significatives.
 


Si teniu bona connexió, gaudiu del vídeo en HD! Cliqueu la roda dentada de la barra de YouTube i seleccioneu qualitat 720p HD


 

Paraules clau

Serveis associats