Ens complau presentar el nostre nou vídeo sobre rehabilitacions energètiques, que mostra el nostre compromís amb la sostenibilitat i el canvi climàtic. A TRAC, hem estat invertint recursos i esforços a estructurar-nos i convertir-nos en especialistes en rehabilitacions energètiques passives com SATE, façanes ventilades, cobertes i complements, tot amb la visió i la il·lusió d'incrementar l'eficiència energètica dels nostres edificis en el futur.
 
Les rehabilitacions energètiques als edificis tenen beneficis evidents, clars i rellevants per a tothom. Redueixen significativament el consum energètic, milloren el confort tèrmic i acústic, augmenten el valor de l'immoble i contribueixen a reduir les emissions de CO2 i altres gasos amb efecte d'hivernacle.
 
A TRAC creiem que la rehabilitació energètica és una mesura clau per a la transició cap a una economia més sostenible i eficient en l'ús de recursos per a una societat més justa amb el planeta. Per tant, hem fet una aposta clara per incrementar aquest tipus d'intervencions als edificis de la nostra ciutat i els seus voltants.
 
Aquest vídeo és una eina més que ens facilitarà difondre, convèncer i augmentar les rehabilitacions energètiques, tan necessàries com a imprescindibles. Esperem que ens acompanyis en aquest important camí cap a un futur més sostenible.

 

 


 

Paraules clau

Serveis associats