El curs està dirigit principalment a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul, professionals amb experiència pràctica limitada i ben formats en rehabilitació a nivell teòric (més d’un màster o postgrau).

Es tracta de la segona part de la tercera edició del curs Càlcul d’Estructures en Rehabilitació que s’impartirà en el marc de la innovadora col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, como son: l’Escola Sert del Col.legi d’Arquitectes, l’Institut d’Estudis Estructurals i l’Associació de Consultors d’Estructures.

L’objectiu d’aquesta col.laboració és sumar esforços en promoure cursos de formació en excel·lència acadèmica dins de l’àmbit de l’Arquitectura i en concret en l’especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació.

En aquesta segona edició s'ha dividit el temari en dues parts: CÀLCUL D’ESTRUCTURES EN REHABILITACIÓ: SOSTRES, realitzat durant el mes de juny de 2014 i CÀLCUL D’ESTRUCTURES EN REHABILITACIÓ: FONAMENTS, MURS I PILARS, que és el curs present.

El curs s’oferirà de forma presencial i per vídeoaula a través d’Internet.

Dates: Del 06/10/2014 al 10/11/2014

Horari: Dilluns de 10:00 a 14:00h

Lloc: COAC - Carrer Arcs, 1-3, 5a planta - 08002 Barcelona

 

 


 

Paraules clau

Serveis associats