El passat 15 de novembre la Creu Roja fa fer públic a El Periódico un agraïment a les empreses patrocinadores i col·laborades que amb el seu suport durant el 2018 han ajudat a que tots els que ho necessiten puguin tenir una vida més digna. Empreses com TV3, Obra social "La Caixa", Catalunya Ràdio, FCB, Mango, Toyota, Nestlé, El Corte Inglés, Media Markt o TRAC són algunes de les que enguany han donat el seu suport als projectes de la Creu Roja. 

La pobresa és una realitat a casa nostra. Moltes famílies encara viuen en situació de vulnerabilitat, sense accés a una alimentació equilibrada ni una llar digna on poder viure. Els ajuts que reb la Creu Roja es destinen a preservar la dignitat que encara no està garantida a moltes llars del nostre país. I amb l'ajuda de les empreses col·laboradores s'aconsegueix fer molt, però encara queda molta feina a fer, molta més ajuda és necessària, per això la Creu Roja ha iniciat la campanya #EncaraNo. Pots col·laborar fent una aportació que arribarà a les famílies en situació de vulnerabilitat:

http://www.encarano.org/

 

Des del 2014 TRAC col·labora amb l'Aliança per l'Alimentació Infantil, que pretén combatre la inseguretat alimentària severa en famílies del nostre país, i els projectes de Pobresa Energètica de la Creu Roja. El nostre compromís amb aquests projectes és ferm i ens omple d'orgull poder ajudar a fer realitat la gran tasca que la Creu Roja porta duent a terme des de fa tant temps al nostre país i arreu del món.


 

Font

Paraules clau

Serveis associats