El passat 15 de novembre la Creu Roja fa fer públic a El Periódico un agraïment a les empreses patrocinadores i col·laborades que amb el seu suport durant el 2018 han ajudat a que tots els que ho necessiten puguin tenir una vida més digna. Empreses com TV3, Obra social "La Caixa", Catalunya Ràdio, FCB, Mango, Toyota, Nestlé, El Corte Inglés, Media Markt o TRAC són algunes de les que enguany han donat el seu suport als projectes de la Creu Roja. 

Des del 2014 TRAC col·labora en el projecte de l'Aliança per l'Alimentació Infantil, que pretén combatre la inseguretat alimentària severa en famílies del nostre país, i els projectes de Pobresa Energètica de la Creu Roja. El compromís de TRAC amb aquests projectes és ferm i ens omple d'orgull poder ajudar a fer realitat la gran tasca que la Creu Roja porta duent a terme des de fa tant temps al nostre país i arreu del món.

 

 

La pobresa és una realitat a casa nostra. Moltes famílies encara viuen en situació de vulnerabilitat, sense accés a una alimentació equilibrada ni una llar digna on poder viure. Els ajuts que reb la Creu Roja es destinen a preservar la dignitat que encara no està garantida a moltes llars del nostre país. I amb l'ajuda de les empreses col·laboradores s'aconsegueix fer molt, però encara queda molta feina a fer, molta més ajuda és necessària, per això la Creu Roja ha iniciat la campanya #EncaraNo. Es pot col·laborar fent una aportació que arribarà a les famílies en situació de vulnerabilitat:

http://www.encarano.org/

 

A més, la Creu Roja ha enviat una carta d'agraïment a TRAC pel seu suport continuat durant sis anys consecutius en els projectes socials que ajuden a dignificar la vida dels col·lectius que més ho necessiten:

 


 

Font

Paraules clau

Serveis associats