TRAC avança en la rehabilitació del conjunt arquitectònic que gira al voltant de la plaça Sanllehy de Barcelona, format per tres finques: Mare de Déu de Montserrat 19-21, plaça Sanllehy 10 i plaça Sanllehy 8.
 
Els treballs de rehabilitació es divideixen en tres fases. La primera fase, a Mare de Déu de Montserrat 19-21, ja està finalitzada. La segona fase, a plaça Sanllehy 10, està en procés de desmuntatge de bastida i els repassos finals es van acabar la setmana passada. La tercera i última fase, a plaça Sanllehy 8, acaba d'iniciar-se. Els enderrocs d'aplacat existent estan realitzats i els enderrocs de sostres es van acabar dissabte passat.
 
Aquesta setmana s'estan executant treballs de sanejat i regularització de paraments verticals de les baranes de balcons, formació de coronació dels mateixos, i reparació de jàsseres metàl·liques estructurals. Els següents treballs a realitzar un cop finalitzats els anteriors són col·locació del nou aplacat de GRC, substitució de mampares divisòries entre balcons, col·locació de fals sostre i col·locació de tots els vidres.
 
Tota aquesta intervenció al conjunt de plaça Sanllehy pretén actualitzar la imatge del gran edifici, sense allunyar-se de la seva essència i coherència arquitectònica. Els treballs als fronts de les terrasses s'han realitzat amb materials d'avantguarda, buscant aconseguir un conjunt més sòlid, més lleuger i perdurable en el temps.

 

 

 


 

Paraules clau

Serveis associats