Per tal de celebrar l'aniversari dels 27 anys de Trac com a empresa, tot l'equip de professionals hem passat dues jornades disfrutant plegats a l'aire lliure. Unes activitats en grup que ens han permès recuperar la proximitat perduda durant el confinament per la pandèmia, el teletreball i la distància. Com a empresa hem estat molt prudents tot aquest temps, per tal de poder garantir la seguretat de la nostra plantilla i clients, duent a terme totes les mesures i restriccions tant a dins l'oficina com a les obres a la via pública. Ara teníem ganes de recuperar la proximitat física com a equip, a l'aire lliure, vivint unes experiències que ens han fet gaudir molt de l'arribada de l'estiu i de la proximitat de les merescudes vacances.

Durant la primera jornada de celebració de l'aniversari hem realitzat un vol en globus per la plana de Bages, a la vegada que hem conegut la zona a través del seu patrimoni cultural i la seva rica gastronomia feta amb productes tradicionals de la terra. Una manera diferent de conèixer la Catalunya central i de poder gaudir de les vistes i la calma que ofereix un vol aerostàtic.

 

 

I a la segona jornada de celebració hem pogut disfrutar d'un dia d'estiu des de mar endins dalt d'una embarcació especial, coneixent alguns racons de la costa del Baix Empordà, banyant-nos a alta mar i assaborint un arròs a bord. Una jornada per gaudir tot l'equip plegats, agraïts per l'oportunitat i amb ganes de continuar endavant, orgullosos de tot el camí recorregut durant la nostra trajectòria com a empresa.

 


 

Paraules clau