Rehabilita és una eina desenvolupada pel Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona dirigida als ocupants i usuaris dels habitatges de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'objectiu de l'aplicació és orientar el ciutadà amb propostes personalitzades i eficients per reduir la demanda energètica i millorar el confort de l'habitatge.
 
Com? Proposa actuacions a realitzar a cada habitatge, tenint en compte: el cost d'inversió, l'estalvi energètic amb el conseqüent estalvi econòmic, el temps necessari per amortitzar la inversió i la millora del confort de l'habitatge.
 
Si vius a l'àrea metropolitana de Barcelona et convidem a que facis una simulació dels consums energètics del teu habitatge i valors les possibles millores que et proposem segons la inversió màxima que vulguis destinar.
 
L'aplicació treballa d'una manera molt didàctica i intuïtiva, fomenta les bones pràctiques que suposa la rehabilitació energètica i realça els avantatges que suposa per als ocupants i usuaris dels habitatges.

 

 

 

Enllaços stores:


 

Paraules clau

Serveis associats