La Gerència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha aprovat la Convocatòria de l'any 2015 per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'us residencial i habitatges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, exclosa Barcelona ciutat.

L'objectiu d'aquest programa és incidir en els edificis residencials i en habitatges privats integrants de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per tal de millorar la qualitat de vida de la ciutadania, les condicions d'habitabilitat i el paisatge urbà, i posa a l'abast dels ciutadans i ciutadanes les eines tècniques, econòmiques i de gestió necessàries.

El Programa d'Ajuts per a la Rehabilitació 2015 consisteix en la concessió de subvencions a fons perdut d'un percentatge del cost subvencionable.

Els ajuts són destinats a edificis i habitatges de titularitat privada, per a les actuacions següents:

  • Actuacions de conservació, sostenibilitat i eficiència energètica, accessibilitat o habitabilitat, que hagin sol·licitat Informe d'Idoneïtat a les entitats col·laboradores durant el transcurs de l'any 2014.
  • Actuacions que disposin d'ordre d'execució municipal per a executar les obres i que sol·licitin Informe d'Idoneïtat a les entitats col·laboradores dins el termini d'aquesta convocatòria 2015.
  • Actuacions d'habitabilitat a l'interior de l'habitatge, que sol·licitin Informe d'Idoneïtat d'Habitabilitat a les Oficines Locals d'Habitatge o Oficines d'Atenció Ciutadana, dins d'aquesta convocatòria 2015.

 


 

Font

Paraules clau

Serveis associats