Durant les setmanes de confinament per la pandèmia, TRAC va fer una donació al projecte de creació de Pantalles de Protecció iniciat per una infermera de l’Hospital de Mataró, Marta Jiménez.   

Davant de l'escassedat de material amb què el personal sanitari havia de realitzar el treball d’assistència als malalts de l’hospital, aquesta enfermera amb l’ajuda dels seus veïns, en especial del propietari de l’empresa Rekalum, va iniciar un taller de creació de pantalles protectores validades per a sanitaris i personal amb contacte directe amb el virus Covid-19. El projecte va acabar convertint-se en una iniciativa solidària amb base a Mataró però que es va estendre per nombroses províncies de tot el país.

TRAC va realitzar una compra d’alumini i la va donar de forma solidària a aquest projecte. Amb aquesta donació de material base, es van poder realitzar 10.650 unitats de pantalles, que es van entregar a diversos centres amb necessitats urgents de material de protecció. Veure notícia publicada:

https://www.tracrehabilitacio.cat/ca/noticia-rehabilitacio-edificis/trac-dona-alumini-com-material-base-crear-pantalles-protectores

Ara, aquesta iniciativa altruista ha volgut agraïr a TRAC el seu suport solidari, deixant-ne constància a la pàgina Google MyBusiness de TRAC. Des d'aquí volem expressar la nostra satisfacció per haver pogut ajudar a què aquesta iniciativa arribés al sector sanitari i a tants d'altres que van poder beneficiar-se d'aquest material tant urgent com necessari.

 

 

 

Acció aliniada amb els ODS

Amb aquesta acció d'emergència de responsabilitat social corporativa, TRAC referma a la vegada el seu compromís ferm amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, tot seguint els principis de l’ODS 3 de garantir una vida sana i promoure benestar per a totes les persones a totes les edats, i amb l’ODS 17 que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible. En moments de crisi com aquest cal seguir més que mai els principis de sostenibilitat i solidaritat que ens permetran, amb l'ajuda de tots, aconseguir construïr un món millor.

 


 

Paraules clau