A data 30 de novembre de 2016, la Creu Roja ha publicat un agraïment a El Periódico de Catalunya per donar les gràcies a les empreses que durant aquest 2016 han col·laborat en l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil. Aquesta aliança amb empreses i entitats pretén aconseguir recursos per garantir que els nens i nenes en situació de vulnerabilitat puguin comptar amb una alimentació suficient, adequada i nutritiva. TRAC col·labora en l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de la Creu Roja des de l'any 2014.

En una primera fase, l’Aliança ha aconseguit 113.175 ajudes alimentàries per a la infància més vulnerable.

En aquesta segona fase, el repte de la Creu Roja, és prevenir i evitar la cronificació de la pobresa de les famílies en situació d’extrema vulnerabilitat, amb greus dificultats per a garantir una alimentació adequada als seus fills i filles i combatre així la inseguretat alimentària severa que pateixen 2 de cada 10 infants atesos per la Creu Roja en els projectes de pobresa.

ES TRACTA DE DONAR-LI LA VOLTA I AJUDAR A QUE TOTS ELS INFANTS MES VULNERABLES TINGUIN ACCÉS A UNA ALIMENTACIÓ ADEQUADA.

 

A més, la Creu Roja ha enviat una carta d'agraïment a TRAC pel seu suport continuat, des de l'any 2014, a l'Aliança Humanitària per l'Alimentació Infantil.

 


 

Paraules clau

Serveis associats